Bij Royal Queen Seeds zijn we trots op elke soort die we creëren. Veel liefde gaat in elk van hen. Maar toch worden we vaak gevraagd wat wij aanbevelen. Al onze zaden zijn het proberen waard, maar dit zijn de degene die je niet wilt missen in 2016. Aangezien persoonlijke voorkeuren en smaken vaak verschillen als het gaat om cannabis, is de lijst in willekeurige volgorde. Om je te helpen om jouw eigen favoriete zaden te vinden, hebben we ze daarom in de categorieën geplaatst voor Indica, Sativa's, grote opbrengst, en snelle bloei. Dus bekijk hieronder onze lijst met de beste autoflowering cannabis zaden van 2016!

INDICA

Northern Light Automatic

Northern Light werd gekweekt in de jaren '70 en vond zijn weg naar Europa in de jaren '80. Door zijn fantastische kwaliteiten, duurde het niet lang voordat Northern Light een van de meest populaire en bekende cannabis soorten werd. Northern Light is een favoriet voor velen, als gevolg van haar zoete smaak en aangename high. Telers houden van de soort voor haar korte bloeitijd, robuustheid, beheersbare omvang, en enorme opbrengsten. De autoflowering verscheidenheid van Northern Light maakt het nog makkelijker voor de telers om te genieten van wat Northern Light te bieden heeft. De smaak en high blijven hetzelfde als de originele, met een opbrengst die ongeëvenaard is onder autoflowering soorten. Northern Light Automatic is een all-around fantastische soort die zeker een plek verdient als één van de beste Indica soorten van autoflowering cannabis zaden die beschikbaar zijn.

Northern Ligh Autoflowering

Royal Bluematic

Royal Bluematic brengt ons de geweldige bessen-smaak en het aroma van de populaire Blueberry soort, maar in een autoflowering soort die iedereen kan telen. Ze combineert perfect de genetica van de Blauwe Familie met die van de klassiekers uit Thailand en Afghanistan. Ze is een makkelijk te kweken plant die gemiddelde hoogten bereikt - waardoor ze geschikt is voor elke groeiomgeving. Van zaad tot oogst, heeft ze slechts 8 tot 9 weken nodig. Kenners houden van haar heerlijke zoete geur en haar significante bosbessen-smaak. Royal Bluematic's high is net zo aangenaam - zeer glad met een ontspannende stone. Met dergelijke geweldige kwaliteiten, is Royal Bluematic zonder twijfel een zeer bevredigend en goed afgeronde autoflowering soort.

Royal Bluematic

SATIVA

Amnesia Haze Automatic

Zoals de naam al doet vermoeden, is Amnesia Haze Automatic de autoflowering versie van Amnesia Haze - een klassieke sativa soort. Ze produceert dezelfde heerlijke zoete en kruidige smaak als de originele en induceert dezelfde gewilde torenhoge high. Echter, in tegenstelling tot de originele, heeft Amnesia Haze Automatic geen 12-20 weken nodig om te bloeien - gaande van zaad tot oogst in ongeveer 10 weken! Evenzo kan de duizelingwekkende hoogte van Sativa's soms een probleem zijn voor sommigen. Amnesia Haze Automatic heeft al die problemen overwonnen dankzij haar autoflowering genetica, en blijft ze beheersbaar compact. Ze is een geweldige soort, en geeft je alles wat Amnesia Haze zo populair maakte, maar dan als een moeiteloze en eenvoudig groeiende autoflowering variant.

Amnesia Haze Auto

Royal Haze Automatic

Over de hele wereld hebben de Haze varianten van cannabis vele fans die van hen houden voor hun smaak, aroma, en verheffende high. Het telen ervan kan anderzijds soms lastig zijn vanwege de zeer lange bloei en grote omvang. Royal Haze Automatic overwint deze problemen, en biedt snel groeitijden, klein formaat, en dezelfde frisse smaak en verheffende high wat het kenmerk is geworden van een goede Haze soort. Ze is een kruising tussen de beroemde Amnesia Haze en Skunk, verder gepaard met ruderalis om één van de ultieme auto-soorten te creëren. Gaande van zaad tot oogst in 10-12 weken, is Royal Haze Automatic een zeer veerkrachtig en makkelijk te groeien soort, waardoor ze ideaal is voor beginnende kwekers.

Royal Haze Automatic

PRODUCTIE

Royal Critical Automatic

Critical is een zeer populaire soort die al talloze prijzen heeft gewonnen. Ze is een echte krachtpatser, bekend om haar sterke groei, goede smaak, en fantastische opbrengsten. Royal Critical Automatic is erin geslaagd om al die kwaliteiten te behouden terwijl het groeien van de soort nog eenvoudiger en sneller is gemaakt. Succes is niet altijd gegarandeerd wanneer beroemde soorten worden gekruist in auto's, maar Royal Critical Auto bleek nog een winnende soort te zijn, en om die reden verdient het een plek in onze lijst. Royal Critical Auto schreeuwt enorme opbrengst met de mogelijkheid om tot 165g per plant te produceren onder ideale omstandigheden. Combineer dit met haar vermogen om een oogst te produceren na 8-9 weken van ontkieming, en je kunt zien waarom ze een winnaar is.

Royal Critical Automatic

Royal AK Automatic

AK-47 is een echte klassieke soort waarvan de meeste kenners en kwekers waarschijnlijk al gehoord hebben. Ze combineert de beste genetica van de Colombiaanse, Afghaanse, Mexicaanse en Thaise erfgoed in een Sativa die legendarische status heeft bereikt als gevolg van de krachtige high en uitzonderlijke opbrengsten. Royal AK Automatic bouwt voort op dit wereld-klasse erfgoed, en biedt dezelfde kracht, maar in een gemakkelijk te beheren auto-pakket. Ze groeit tot ongeveer 100cm hoog, gaande van zaad tot oogst in ongeveer 10 weken, en produceert een zeer royale opbrengst van maximaal 160g/plant. Het komt allemaal samen in een zeer bijzondere schoonheid die meerdere keren kan worden geteeld voor de vorst begint!

Royal AK Automatic

SNEL

Royal Creamatic

Royal Creamatic is één van de snelste soorten hier bij Royal Queen Seeds, en biedt snelle doorlooptijden van een kwalitatieve knop. Wat Royal Creamatic opvallend maakt is haar unieke zoete smaak die honing en karamel combineert in een verrukkelijk aroma. Wanneer gebruikt, induceert Royal Creamatic een vlotte en ontspannen lichaam-stone, en helpt bij het verlichten van de dag. Wat mensen echter echt aantrekt, is haar bliksemsnelle tijden, gaande van zaad tot oogst in zo weinig als 7-8 weken! Het is een behoorlijk indrukwekkende tijd die ervoor kan zorgen dat een persoonlijke voorraad nooit opraakt wanneer het hele jaar door gekweekt!

Royal Creamatic

Quick One

Quick One was één van de allereerste autoflowering soorten in onze catalogus, en staat nog steeds bij de beste dankzij haar snelle groei en ontspannende werking. Diegenen die kweken in kleine ruimtes, of die behoefte hebben aan een sluipend profiel zullen haar aantrekkelijk vinden, dankzij haar hanteerbare hoogte van 50-60cm. Ondanks haar bescheiden formaat, kan ze nog steeds tot 150 gram per plant opbrengen en in sommige gevallen zelfs meer. Ze gaat van zaad tot oogst in een korte 8-9 weken, je hoeft dus nauwelijks te wachten totdat je tal van met hars bedekte knoppen kunt oogsten, vol met verfrissende, kruidenaroma's. Als je grote knoppen wilt, en je wilt het snel, is Quick One een ideale keuze.

Quick One

Dit zijn slechts enkele van de beste soorten die we te bieden hebben hier bij Royal Queen Seeds; er zijn nog veel meer - allemaal jouw tijd waard. 2016 is een geweldig jaar, dus mis niet de gelegenheid om een aantal van deze fantastische cannabissoorten uit te proberen - er is voor elk wat wils!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.