Er zijn duizenden redenen te bedenken om met roken te stoppen en over te stappen op een vaporizer. Vaporizers zijn leverbaar is allerlei vormen, maten, kleuren en modellen om je behoefte te bevredigen. Of je nu een whip-vaporizer prefereert waarmee je geniet van een consistente zachte, volle rook of een bag-vaporizer die eerder aan een bong dan een vaporizer doet denken; op desktopgebied is er voor elk wat wils.

Als je echter mobiel wilt vapen verandert de zaak. Oerversies van mobiele vaporizers kampten vaak met issues als gebrekkige batterijen en verbranding van plantaardig materiaal. Veel van die beginproblemen zijn echter opgelost en de hedendaagse modellen zijn dusdanig verbeterd dat ze net zo goed functioneren als een desktopmodel, maar dan handzamer en soms goedkoper. Dankzij technische snufjes, zoals hybride-verhittingssystemen, geïsoleerde rookkolommen en digitale temperatuurinstellingen, kun je tegenwoordig net zo efficiënt mobiel vapen als met een desktopmodel. Hieronder 3 van onze favoriete mobiele vaporizers die bij Royal Queen Seeds verkrijgbaar zijn.

TYPESIZEWEIGHT
PAX 3 Conduction 30 x 21 x 98 mm 93 gr
BOUNDLESS CF Conduction & Convection 100 x 60 x 30 mm 200 gr
STORM Conduction 24 x 170 x 39 mm 50 gr
TEMPERATUREHEAT UPFILLING CHAMBER
PAX 3 182 - 215ºC
360 - 420ºF
15 - 20 seconds 0, 35 + 0,20 gr 
BOUNDLESS CF 60 - 230ºC
140 - 446ºF
20 seconds 0,5 gr
STORM 180 - 220ºC
356 - 428ºF
60 seconds 0,5 gr
PROGRAMATIONCONCENTRATES & OTHERS
PAX 3 App Dry herbs and concentrates
BOUNDLESS CF Control Dry herbs and concentrates
STORM Control Dry herbs and concentrates

PAX 3 VAPORIZER - ONOPVALLEND, MAAR EFFECTIEF

Ondanks het gestroomlijnde, vloeiende en compacte ontwerp, genereert de mobiele vaporizer Pax 3 damp van excellente kwaliteit. Als transporteerbaarheid en onopvallendheid tot je prioriteiten behoren, zit je hiermee altijd gebakken.

De Pax 3 is een simpel, maar gestileerd systeem dat een verrassende dreun uitdeelt. Het is een veelzijdige vaporizer die zowel geschikt is voor droge kruiden als plakkerige concentraten. De minimalistische Pax 3 is rechtopstaand 10cm hoog, waarmee hij makkelijk in je zak of tas past. Ondanks het kleine formaat is de eenheid niet fragiel; de behuizing van geanodiseerd aluminium zorgt voor mobiele bescherming. Je ziet er echter wel al je vingerafdrukken op.

De Pax is meer aanpasbaar dan andere mobiele vaporizers op de markt. Dit apparaat heeft namelijk twee "ovendekseltjes" waarmee je de inhoudsmaat van de bowl kunt aanpassen. Met het ene ovendekseltje past er ruwweg 0,35g gedroogde kruiden in het toestel. Het "halve" model biedt echter ruimte voor ongeveer 0,15-0,2g.

PAX 3

Koop de Pax 3 Vaporizer

 

Het apparaat gaat echter nog een stapje verder. Hij is namelijk ook voorzien van 75 digitale geheugeninstellingen. Daarmee kun je elke sessie aanpassen. De geheugeninstellingen kun je bijvoorbeeld gebruiken om smaakprofielen van strains te verbeteren en verschillende soorten concentraten perfect laten verdampen.

Deze kleine vaporizer presteert exceptioneel goed voor zo'n klein apparaat. Binnen 15-20 seconden is hij heet genoeg voor gebruik en na 30 seconden genereert ie al enorme dampwolken. Bovendien gaat de 3500mAh-batterij bij benadering 70-90 minuten mee voordat deze er de geest aan geeft. Het is een flinke klus om een andere vergelijkbare vaporizer te vinden waarmee je hoogwaardige damp genereert.

Vape je liever onderweg of buitenshuis, scoor dan gewoon een Pax 3. Profiteer extra met de Complete Kit van Royal Queen Seeds. Hier krijg je namelijk een grinder en 3 gratis cannabiszaadjes bij.

BOUNDLESS CF VAPORIZER - STRAK DESIGN, ZIJDEZACHTE DAMP

De Boundless CF Vaporizer is een kruising tussen convectie en conductie en je kunt er zowel gedroogde kruiden als concentraten mee vapen. De CF heeft geen decoratief digitaal display of volledige temperatuurbeheersing. Dat komt omdat deze features simpelweg niet nodig zijn. De snelle verhittingstijd, betrouwbaarheid en kwaliteit van de damp maken het apparaat ideaal voor zowel beginnende als ervaren vapers. De aanschafprijs schommelt rond de € 120,-. Daarmee behoort de Boundless CF beslist tot een van de rechtlijnigste, bestpresterende vaporizers in deze prijsklasse.

Het eerste dat opvalt aan de CF is het gelikte en ergonomische design. Het gestroomlijnde, vloeiende en minimalistische ontwerp staat garant voor gebruiksgemak en transporteerbaarheid. Bovendien is het apparaat dankzij het kleine formaat makkelijk te reinigen en onderhouden. Voor grondige reiniging heb je alleen wat water, schoonmaakalcohol en een wattenstaafje nodig.

Boundless CF

Koop de Boundless CF Vaporizer

 

Dankzij de verhittingstechniek, voortreffelijke luchtstroming en de geïsoleerde luchtschacht is het apparaat verrukkelijk om te gebruiken. Met dit toestel trakteer je jezelf op heerlijk zachte en smaakvolle, sterke dampwolken.

Met de geïsoleerde luchtschacht van de Boundless blijft je keel gevrijwaard van irritatie ten gevolge van scherpe of hete damp. En vanwege de gecombineerde verhittingstechniek genereer je er kolossale dampwolken mee. Terwijl andere vaporizers soms wat zuigkracht nodig hebben voor het gebruik, zorgt het geïsoleerde luchtstroomsysteem van de CF ervoor dat elke hijs makkelijk binnenkomt.

De CF verhit al binnen 20 seconden en je hebt de keuze uit 5 vaste temperatuurinstellingen. Bovendien past er in de royale kamer probleemloos een half grammetje droge kruiden of meer. Het toestel is klein, doet het goed en dankzij de kamercapaciteit is hij geschikt voor in je uppie of voor groepsgebruik.

STORM VAPORIZER PEN - MACHTIGER DAN HET ZWAARD

De Storm Vaporizer Pen is een discrete en stijlvolle vape-pen, waarmee je voor gebruik alleen maar op het knopje hoeft te drukken. De behuizing van roestwerend staal zorgt voor een strakke, glanzende uitstraling. Bovendien beschermt het de interne, fijngevoelige technologie. Daarbij kun je met de Storm, in tegenstelling tot veel andere pen-vaporizers, zowel droge kruiden als concentraten vapen. De duurzaamheid, het kleine formaat en de simpele techniek maken deze pen ideaal voor onderweg.

Storm

Koop de Storm Vaporizer Pen

 

Deze Storm is overduidelijk een verbetering vergeleken met eerdere modellen. Het eindeloze geklik dat vereist was voor de werking van oudere exemplaren is vervangen door een knopje dat je gewoon ingedrukt kunt houden. Met een druk op de knop kan de pen ingesteld worden op 5 temperatuurinstellingen, variërend van 180-220°C. De geïsoleerde luchtschacht zorgt ervoor dat deze vape-pen keer op keer zijdezachte en smaakvolle damp genereert.

De Storm heeft een uitneembare en vervangbare batterij, waarmee je tot wel 1 uur kunt vapen. Daarbij schakelt het apparaatje vanzelf na 5 minuten uit en gaat hij daardoor langer mee als je dat zelf vergeet te doen. Hoewel de verhittingstijd met 60 seconden langer is dan andere, duurdere mobiele vaporizers, compenseren de eenvoud en het gebruiksgemak dit minpuntje ruimschoots. Als je graag een vape-pen wilt die goed presteert, maar niet al te duur is, dan zit je met de Storm op rozen.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.