By Max Sargent

OP UW PLAATSEN: MAAK KENNIS MET QUICK ONE

Eén keer knipperen met je ogen en het is voorbij! Oké, misschien groeit ze niet zo snel, maar Quick One heeft haar naam niet zomaar gekregen.

Autoflowering en snelgroeiende cannabisplanten worden steeds populairder. Daarbij is Quick One nog altijd een beproefde en terechte favoriet. Ze dankt dat mede aan haar legendarische genetica. Daarbij is ze een sterke plant die weinig onderhoud behoeft. Kwekers van elk niveau kunnen hiermee ervaren wat het is om autoflowering magie te kweken. Heb je een compacte plant nodig die vrijwel overal te telen is? Wij gaan je vertellen waarom deze strain in dat geval perfect is.

KLAAR VOOR DE START: GENETICA VAN QUICK ONE

Quick One is een indica-dominante (60% indica, 30% ruderalis, 10% sativa) autoflowering cannabisplant. Ze is daarbij afkomstig van Lowryder, die bekendstaat als de oorspronkelijke commerciële autoflower. Als we moeten omschrijven hoe belangrijk Lowryder is geweest voor de cannabiskweek, dan komt meteen de term “iconisch” in ons op.

We zoomen even wat verder in op de genetische oorsprong. Quick One is een combinatie van Northern Light, William’s Wonder en Mexicaanse ruderalis. Dat heeft geleid tot een supermakkelijke autoflower.

Met de onmiskenbare indica-invloeden van Northern Light en William’s Wonder en het autoflowering karakter van Mexicaanse ruderalis is het doel van Quick One snelheid en gemak. Of je nu buiten of binnen kweekt. De kwekers van Royal Queen Seeds hebben hard gewerkt om een betrouwbare plant te ontwikkelen die nergens op inlevert.

KWEEK: HET KWEKEN VAN QUICK ONE

Zoals de naam al suggereert, is Quick One in het leven geroepen om te excelleren. Maar hoe snel is ze dan? Nadat je zaden zijn ontkiemd, duurt het slechts 8–9 weken voordat je glinsterende toppen hebt. In vergelijking met andere strains en zelfs andere autoflowers, is dat supersnel.

Toen Quick One voor het eerst op de markt kwam, was het een van de snelstgroeiende autoflowers die ooit het levenslicht had gezien. En ze behaalde ook nog eens fantastische resultaten.

Omdat Quick One een autoflower is, gaat ze natuurlijk probleemloos van de groeifase over in de bloeifase. Na slechts enkele weken, als haar geprogrammeerde groeifase voorbij is, vertelt haar interne klok dat ze moet bloeien. Daardoor hoeven kwekers zich niet bezig te houden met het veranderen van de lichtcyclus voor een specifieke fase.

Als je Quick One buiten kweekt, heeft dat de nodige voordelen. Door zonlicht worden de toppen namelijk dikker en oogst je mogelijk meer. Omdat haar levenscyclus zo kort is, loopt Quick One gelukkig ook minder risico qua plagen en ziekteverwekkers. Bovendien kunnen kwekers hun kweek zo plannen, dat ze meerdere keren per seizoen kunnen oogsten.

Je kunt Quick One ook binnen met succes kweken. Qua lichtcyclus kun je haar gewoon 18–20 uren licht per dag geven in elke fase.

Dankzij haar kleine, discrete verschijning en hoogte van maximaal 50–60cm binnen en 60–100cm buiten, heeft Quick One niet veel ruimte nodig voor optimale bloei. Ze kan binnenshuis een opbrengst opleveren van 325g/m² en 150g/plant onder de zon.

Quick One

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Quick One

 

SMAAK, AROMA EN EFFECTEN VAN QUICK ONE

Naarmate de toppen rijpen tijdens de bloeifase, ontwikkelt Quick One een fris, kruidig aroma met vleugjes citrus. Deze geur wordt nog intenser na goede curing. Hiermee zorgt ze elke keer weer voor een versterkende ervaring voor de zintuigen.

Dat alles vertaalt zich in lekkere toppen met een toegankelijke, zachte en milde smaak. Quick One brengt je daarbij voorzichtig tot rust met een ontspannende body high. Dit is echter geen couch-lock-variëteit. Met een THC-gehalte van 13% is ze net krachtig genoeg voor overdag, zonder dat je in slaap valt.

Quick One biedt holistische ontspanning voor lichaam en geest met euforische ondertonen om spanning te verlichten en je op te beuren. Daarnaast helpt ze je om heerlijk te slapen en goed uit te rusten.

SAMENVATTEND: EEN SNELHEIDSDUIVEL OM REKENING MEE TE HOUDEN

Quick One is veelzijdig, vergt weinig onderhoud en bloeit snel. Daarnaast genereert ze heerlijke, krachtige toppen. Ze heeft dus vrijwel alles! Dat is natuurlijk ideaal voor beginners die een succesvolle oogst willen. Maar ook voor kwekers die snel resultaat willen zien. Niet voor niets blijft Quick One de autoflowering scene domineren.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.