Het is een van de snelst groeiende cannabis-planten op deze planeet. Afgeleidt van een aantal van de beste genetische Canadese soorten, stamt Quick One af van een van de originele zelfbloeiers: Lowryder. Onze Quick One cannabis-soort werd voor het eerst gemaakt van een mix van Williams Wonder, Cannabis Ruderalis en Northern Lights. Williams Wonder is een old-school cannabis-soort die bekend staat om zijn enorme opbrengsten en prachtige volgroeide toppen die een verrukking voor de kenner zijn. Als het gekruist is met Northern Lights kunnen telers genieten van een Indica-type die een lichaams-high geeft die ideaal is om bij te ontspannen.

 

Quick One Cannabis Oogst in slechts 2 maanden!

Omdat we de Cannabis Ruderalis-eigenschappen toegevoegd hebben aan onze Quick One-zaden bloeien de planten automatisch, ongeacht het lichtschema van de plant. Meestal vereist marihuana tenminste 12 uur duisternis om de bloeihormonen te laten groeien, maar onze Quick One bloeit vanzelf zonder enige verandering in het lichtregime. Dit maakt de Quick One een ideale keuze voor outdoortuiniers die door het hele jaar marihuana-buds willen oogsten. Onze Quick One-zaden zijn ook gefeminiseerd, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over mannelijke planten die kunnen leiden tot een tuin vol zaad. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat elk zaadje wat u plant kan rijpen tot toppen van de hoogste kwaliteit.

 

Quick One is ook ontworpen voor snelheid; telers kunnen eindproducten oogsten in slechts acht weken. In minder ideale omstandigheden kan het tot 10 weken duren om de plant te laten rijpen. De Quick One-planten zijn ongelooflijk sterk, en de opbrengsten behoren tot de beste van de zelfbloeiende cannabis-soorten. Indien gekweekt onder optimale omstandigheden kunnen opbrengsten tot 45 gram per plant worden gehaald. De volgroeide planten zijn ook heel compact waardoor ze ideaal zijn voor binnen- of buitentelers die zich zorgen maken om veiligheid en ruimte. Quick One zal meestal slechts een hoogte van 40 tot 60 cm bereiken als ze klaar zijn voor de oogst. De knoppen van de plant hebben een kruidige smaak en een subtiele geur van citrus. De milde smaak is uitstekend, en de toppen leveren een aangenaam high die bekend staat om zijn vermogen het lichaam te ontspannen en het de geest tot rust te laten komen.

 

Quick One Cannabis Oogst in slechts 2 maanden!

We hebben ook twee van de beste stammen, Williams Wonder en Northern Lights, aan het palet toegevoegd om een verhoging van het totale THC-gehalte te bereiken en toppen produceren die de hoge potentie bezitten die rokers zoeken. De plant is ideaal voor dagelijks gebruik, en indien verdampt is de smaak gewoon ongelooflijk. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een zeer potente cannabis-soort die is snel klaar is voor de oogst, dan Quick One is de plant waar u naar op zoek bent.

Quick One Cannabis Oogst in slechts 2 maanden!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.