De Skunkvariëteiten zijn een resultaat van een van de eerste experimenten voor een hoger potentieel. Met een zorgvuldige, evenwichtige selectie van sativa-, indica- en ruderalisvariëteiten, komt Sweet Skunk beslist niets te kort aan kracht of smaak. Het feit dat ze zelfbloeiend is, maakt haar een zeer eenvoudig te onderhouden soort die zich aanpast aan de omstandigheden. Zowel binnen als buiten groeit ze prachtig en snel: in ongeveer zeven weken van ontkieming naar oogst. De vereiste inspanningen zijn gering, afgezet tegen de voordelen en het genot dat je te wachten staat.
Sweet Skunk Automatic Cannabiszaad
De THC is nog een reden om deze soort uit te proberen. Met een THC-gehalte van 15 procent, staat deze Skunk-variëteit er bekend om twee à drie keer zoveel THC te bevatten dan reguliere straatmarihuana. Potentie is een van de belangrijkste dingen en de hoge gehaltes aan THC staan er wat dat betreft garant voor dat ik een tevreden klant ben als ik later van de aromatische voordelen geniet. Ik voeg daar nog aan toe dat je van weinig lang plezier kunt hebben als het om lekker high worden gaat.

Het belangrijkste waar de Skunk om bekend staat is haar sterke geur. Sweet Skunk ruikt ook sterk maar voegt een verrassingselement toe door het stevige, kruidige aroma tegenspel te bieden met zoete accenten die mild en aangenaam zijn. Zoals je je kunt indenken, weerspiegelt de smaak het zoete en muskusachtige aroma. Je kunt het het beste bewaren in een luchtdicht afgesloten bak, tenzij je wilt dat je huis één grote herinnering wordt aan je fantastische skunky ervaring.

Een belangrijke reden waarom ik van Sweet Skunk houd, is dat het een ongelooflijke full-body stone high geeft. Alsof dat nog niet genoeg is, komt er een vloeiende mentale high langs die me buiten gevecht stelt voor wat een eeuwigheid lijkt. Vanaf het eerste begin tot het eind duurt de high zo’n tweeënhalf uur, schat ik. De high eindigt oké en laat me achter met een helder hoofd om goed te kunnen nadenken over mijn ervaring.
Sweet Skunk Automatic Cannabiszaad
De meeste mensen zijn vertrouwd met het gebruik van joints en bongs als een traditionele manier van medicatie toedienen. Nadelen hiervan zijn dat veel van de cannabinoïden verloren gaan door het verbranden en dat het roken irritaties aan de luchtwegen kan veroorzaken. Ruim baan voor het vaporiseren; deze methode maakt gebruik van een stabiele verwarmingsmethode om cannabis te verdampen, zonder deze te verbranden. Dit resulteert in een intensere high doordat de damp meer THC bevat en makkelijker en sneller door je lichaam wordt opgenomen. De geur die bij vaporiseren vrijkomt, is minimaal en blijft niet lang hangen. Dit opent de mogelijkheid om discreet te roken in sociale situaties. Als je op zoek bent naar nieuwe manieren om van wiet te genieten, dan is vaporiseren iets dat ik je aanraad te proberen.
Sweet Skunk Automatic Cannabis Seeds
Als het op wiet aankomt, zijn er mogelijkheden te over. De Skunk-soort is een bekende en vertrouwde variëteit, zelfs onder medicinale marihuanagebruikers. Ik beveel de Sweet Skunk Automatic aan, ze bezorgt je een fantastische ervaring met haar sterke aroma vermengd met verrassende zoete accenten. Het is een aangename contradictie; kruidig en zoet. Eén ding is zeker, de stone high en mentale ontspanning zullen de Sweet Auto tot een van je favorieten maken.
Sweet Skunk Automatic Cannabiszaad

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.