USA DAYS — Haast je om 50% te besparen Bespaar Nu 

By Max Sargent

Waarom zou je voor Skunk kiezen? Dat is toch die wiet die naar een stinkdier is vernoemd? Toch heeft deze strain de wereld veroverd en is ze bijna onmisbaar voor het veredelen van nieuwe cannabis strains. De sterke dieselgeur geeft veel krachtige soorten net dat beetje extra. Skunk is ontstaan door veredelaars in Californië die verschillende landrassen hebben gecombineerd. De resulterende strains hebben ervoor gezorgd dat Skunk tot veel verschillende kruisingen veredeld is. Deze staan berucht om hun THC-gehalte dat steeds maar hoger en hoger is geworden. Skunk is populair vanwege haar kracht, maar ook door het kweekgemak in verschillende milieus. Wanneer haar compacte toppen rijper worden, doorgaans na een korte bloeiperiode, verspreiden ze een waanzinnig sterke geur. Reken daarbij op een krachtige head-high.

Skunk Royal Queen Seeds

Dit zijn de vijf allerbeste Skunk kruisingen uit het assortiment van Royal Queen Seeds. Ze stellen nooit teleur:

ICE

- We gaan van start met een goed voorbeeld van de enorme mogelijkheden van Skunk kruisingen: ICE. Deze strain is ontstaan na het veredelen van een speciale combinatie van planten. Skunk en Afghaanse landrassen zijn gecombineerd met Northern Lights en Shiva. Northern Lights is zelf afkomstig uit een Afghaans landras. Shiva daarentegen is een kruisverdeling van Skunk en Northern Light.

Dit verdelingsproject leidde tot een ongelofelijk potente plant. Ze is zichtbaar bedekt met ijzige trichomen wat de aanleiding was haar om haar ICE te noemen. Ze is een ideale keuze voor de liefhebbers van hasj. Van de inspirerende high wordt je ontspannen en tevreden, en mogelijkerwijs een beetje duizelig. Ze komt hard binnen met een sterke mentholsmaak. Geniet verantwoordelijk.

Ice

Ice

Genetic background Afghan x Northern Light x Skunk
Yield indoor 400 - 450 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 90% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical stoned
 

Buy Ice

 

SPECIAL QUEEN 1

Wanneer je nog nooit een Skunk strain hebt gekweekt is dit een makkelijk instappunt. Special Queen 1 kan al na een bloeiperiode van 8 weken geoogst worden, met een mogelijke opbrengst van 500g per plant. Hierdoor kun je gewend raken aan het werken met een Skunk strain die weinig onderhoud nodig heeft. De effecten zijn echter wel behoorlijk potent dankzij haar THC-gehalte van meer dan 18%. Van de high wordt je als een raket gelanceerd, en het duurt wel even voor je veilig en wel weer met beide benen op de grond staat. Dit is een langdurende high die zacht zalvende gevoelens door je lijf laat golven tot je fysiek volkomen ontspannen bent. De high is het resultaat van de perfect gebalanceerde sativa en indica effecten in deze kruising. Geniet daarbij van haar smaak die samengesteld is uit fruitige en aromatische tonen, en je hebt een tevredenstellende aanvulling op je stash.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

LEMON SHINING SIVER HAZE

Een andere robuuste kruising die ook enkele onsjes waanzinnige, sterk ruikende toppen kan produceren is onze Lemon Shining Silver Haze. Ze is een combinatie van Lemon Skunk en Amnesia Haze - op zich ook al twee potente lemonachtige strains. Het resultaat is een sativa-dominante kruising die zich kan beroemen op extreme potentie. Reken op citroenachtige smaken, een THC-gehalte van meer dan 25%, en een gezichtskriebelende high. Het gezoem houdt enkele uren aan en je jojoot er euforisch op los. Deze strain moet je beslist ooit proberen. INFO-BEGIN-->

Lemon Shining Silver Haze

LEMON SHINING SILVER HAZE

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Lemon Shining Silver Haze

 

SPEEDY CHILE

Door het combineren van een unieke melange van genetica is Speedy Chile in staat hoogwaardige eigenschappen te combineren met een waanzinnig snelle bloeiperiode van slechts 6 weken. Door het veredelen van Early Skunk x Skunk x Chile Indica tot een indica-dominante krachtcentrale waren we in staat een strain op basis van Skunk te ontwikkelen die je zelden tegenkomt.

Speedy Chile heeft een THC-gehalte van ongeveer 16%, en induceert een zoetvloeiende high die zowel lichaam als geest tot ontspanning brengen. Haar rook behelst houtachtige, pikante, maar toch fruitige aroma's die in de smaak terug te vinden zijn. Ze is supereenvoudig te kweken dus zowel nieuwe rekruten als veteranen kunnen ermee uit de voeten. Binnenkwekers worden beloond met 525g/m². Gelet op haar korte levenscyclus is dit echt een succesnummer!

Speedy Chile

Speedy Chile

Genetic background Early Skunk x Skunk x Chile Indica
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 70% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 170 cm
Harvest time Early September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Speedy Chile

 

SWEET SKUNK

Sweet Skunk is een auto-kruising die de beste indica, sativa en ruderalis eigenschappen in zich verenigt. Vanwege de ruderalis genetica kan ze in koelere windstreken gekweekt worden. Na het kiemen kan er na een luttele 8-9 weken al geoogst worden. De moddervette harsrijke toppen zijn een heerlijke traktatie. Van de citruszoetheid loopt het water in je mond zodra de effecten van de high merkbaar beginnen te worden. Je kunt rekenen op sensaties van kalmerend geluk en een aangenaam golvende opwinding door je hele fysieke gestel. Deze strain kan een rendement opleveren van 60-110g/plant bij de juiste kweekomstandigheden.

Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Early Skunk x Critical x Ruderalis
Yield indoor 400 - 450 g/m2
Height indoor 40 - 80 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 50% Indica, 15% Ruderalis
Yield outdoor 60 - 110 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Cerebral and uplifting
 

Buy Sweet Skunk Automatic

 

Skunk is een legendarische strain, en er bestaan veel Skunk variëteiten die zeer de moeite waard zijn. Zoals blijkt uit onze lijst hebben we bij Royal Queen Seeds altijd wel een strain die geschikt is voor iedere rechtgeaarde Skunkliefhebber. Bewonder ze allemaal!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.