By Max Sargent

Royal Queen Seeds en Zamnesia zijn twee bekende namen in het Europese cannabiswereldje. Nu hebben de twee bedrijven in samenwerking een nieuwe soort gecreëerd om thuis te kweken: Thai Dream.

Deze soort brengt de expertise van beide bedrijven samen om wiettelers door heel Europa iets nieuws en lekkers te bieden. Thai Dream is een sativa-dominante strain met 23% THC en een fruitige, kruidige smaak, die een heldermakend, maar fysiek rustgevend effect opwekt. Het is daarmee ideale wiet voor mensen die willen ontspannen, zonder mentaal overweldigd te raken.

Lees verder om alles te ontdekken over deze gloednieuwe soort. Deze limited edition wil je echt niet missen!


Thai Dream: een samenwerking tussen RQS en Zamnesia

Thai Dream is een nieuwe, limited edition soort die ontwikkeld is door de cannabis bedrijven Zamnesia en Royal Queen Seeds, twee grote namen in de Europese cannabisindustrie.

Deze unieke soort is eigenlijk met niets te vergelijken. Bovendien zijn deze zaden maar tijdelijk te verkrijgen, dus profiteer zolang het nog kan! Thai Dream heeft niet alleen een uniek effect en ongekende smaak, maar wordt ook geleverd in een unieke verpakking, speciaal ter ere van deze samenwerking. Dus ook als je een verzamelaar van zeldzame wietzaadjes bent, wil je Thai Dream niet aan je voorbij laten gaan.

Thai Dream pack

Genetische achtergrond van Thai Dream

Thai Dream heeft een genetisch profiel van 60% sativa en 40% indica. Ze is afkomstig van Blue Dream en Lemon Thai: beide zeer gewaardeerde soorten.

Blue Dream is een populaire sativa-dominante soort die oorspronkelijk uit Californië komt. Het evenwichtige effect en de heerlijke bessensmaak maken de strain een grote favoriet onder blowers.

Maar ook Lemon Thai is met haar mysterieuze herkomst en geweldige effect bijzonder gewild. De soort staat bekend om haar stimulerende, heldermakende effecten en is perfect voor mensen die na het blowen gewoon verder willen kunnen werken, of hun creativiteit willen aanwakkeren. De wiet heeft daarbij een smaak van citroen, waar eigenlijk iedereen van houdt, ongeacht voorkeur.

Met zulke ouders is het niet gek dat Thai Dream van zaad tot oogst allerlei soorten kwekers aanspreekt.

Thai Dream binnen en buiten kweken

Dankzij haar sativa-dominante genen bloeit Thai Dream langer dan andere soorten. Maar we verzekeren je dat ze het wachten meer dan waard is. Het aantal weken dat je extra besteedt aan de verzorging, betaalt zich tienvoudig terug zodra je haar indrukwekkende effect ervaart.

Na het overschakelen naar de bloei heeft Thai Dream ongeveer 9–11 weken nodig om te volgroeien. Het komt erop neer dat ze buiten ongeveer aan het eind van oktober klaar is om geoogst te worden. In koele landen waar de herfst snel zijn intrede doet, is Thai Dream geschikter voor binnen, om niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Is er sprake van een relatief milde herfst? Dan zal het wel lukken om Thai Dream buiten te kweken. Vanwege haar genetische achtergrond is ze dol op warmte en zonlicht, dus laat de plant daar maximaal van profiteren!

Thai Dream groeit uit tot een gemiddelde hoogte: binnen tot ongeveer 100cm en buiten tot zo'n 180cm. Buitenshuis heeft deze dame dan ook behoorlijk wat ruimte nodig om goed te kunnen groeien. Binnen kun je de afmetingen onder controle houden met trainingstechnieken als LST om laterale in plaats van verticale groei te bevorderen. Eventueel kun je ook methodes als een SOG of ScrOG gebruiken om het bladerdak relatief laag te houden.

De oogsten van Thai Dream zijn tamelijk groot. Misschien produceert ze niet zoveel als sommige andere soorten, maar het is een betrouwbare plant die de gemiddelde stoner meer dan genoeg oplevert. Als alles goed gaat, kun je binnen ongeveer 575g/m² verwachten en buiten zo'n 600–650g/plant.

Over het algemeen is Thai Dream een redelijk vergevingsgezinde soort. Hoewel ze niet zo makkelijk is als een autoflower of zo robuust als een indica, is het zelfs voor beginners mogelijk om er goede resultaten mee te behalen, zonder al te veel moeite te hoeven doen.

Aroma, smaak en effect van Thai Dream

Het geweldige effect van Thai Dream, gecombineerd met de verrukkelijke smaak, maakt op veel blowers indruk. Anders dan haar herkomst en sativa-dominante genen doen vermoeden, zijn de effecten met name fysiek rustgevend. Maar omdat je mentaal wel alert blijft, kun je min of meer helder blijven nadenken.

Thai Dream effects

Vanwege deze combi van effecten kun je Thai Dream gebruiken om fysiek te ontspannen, zonder dat je geest compleet overweldigd wordt. Natuurlijk houden sommigen ervan om mentaal stoned te worden, maar anderen geven de voorkeur aan soorten die het lichaam zonder deze bedwelmende impact helpen ontspannen.

Thai Dream taste

In de smaak en het aroma van Thai Dream kun je allebei de ouders herkennen. Een klassieke, scherpe geur gaat samen met modernere, fruitigere aroma's. De smaak heeft een aardse basis die voor een evenwichtige ervaring zorgt en voorkomt dat het te zoet wordt. Daarnaast proef je vleugjes fruit en kruiden met wat bessen, dankzij Blue Dream. Deze ongebruikelijke smaak is enerzijds warm en stevig, maar aan de andere kant heel fruitig en verfrissend!

Thai Dream: een zeldzame kans

Thai Dream is het resultaat van een samenwerking tussen twee zeer grote en gewaardeerde namen. Je wilt de kans om deze zeldzame plant te kweken niet missen; met haar smaak en effect onderscheidt ze zich van veel andere soorten. Kwekers die eens iets nieuws willen proberen, hebben aan Thai Dream een intrigerende en dankbare plant.

Laat de kans op een heerlijke en unieke cannabiservaring niet aan je voorbijgaan en probeer Thai Dream nu!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.