Daar komt nog bij dat ze een snel groeitempo hebben waardoor ze zich beter kunnen aanpassen aan koelere klimaten en er eerder geoogst kan worden. In feite zal dit type cannabis haar levenscyclus completeren in iets meer dan drie maanden maximaal. En daar ze niet afhankelijk zijn van fluctuerende lichtniveaus, kunnen ze een urbane of sub-urbane omgeving in de buitenlucht prima aan. Niet alle zelfbloeiende soorten cannabis zijn echter gelijkwaardig, daarom volgen hier enkele van de beste in deze categorie.

Northern Light Automatic Autoflowering cannabis zadenNorthern Light Automatic
Deze geliefde medicinale marihuana is een mix van voornamelijk indica cannabis met wat sativa daaraan toegevoegd. Als zodanig is de soort met name rijk aan cannabidiol of CBD. Dit is de stof die normaal gesproken verantwoordelijk is voor het relaxte of ‘couch lock’-effect dat met veel typen marihuana wordt geassocieerd. Northern Light werkt prima voor de bestrijding van pijn en slapeloosheid maar ook van angst, of gewoon als een manier om de spanning te verlichten na een zware dag op het werk. Northern Light is ietwat groot voor een variëteit met indica voorouders en genereert een overvloed aan zoet smakende toppen in slechts tweeënhalve maand.

Amnesia Haze Automatic Autoflowering cannabis zadenAmnesia Haze Automatic
Luister dingen op met Amnesia Haze. Deze soort stamt vrijwel uitsluitend af van de sativa-familie. Sativa marihuana bevat veel tetrahydrocannabinol of THC, de stof in marihuana die de klassieke euforische high bewerkstelligt. Hoewel ze niet zo snel gebruikt worden voor medicinale toepassingen, kunnen THC-rijke, sativa cannabissoorten worden ingezet om depressies te verlichten en de eetlust te stimuleren. Veel mensen met een aandachtstekortstoornis beweren bovendien dat THC hen helpt zich te concentreren. Gezien haar sativa voorgeslacht is Amnesia Haze behoorlijk groot, tot een hoogte reikend van anderhalve meter. Dankzij dat formaat beloont deze soort je echter met ergens tussen de 40 en 150 gram kruidig-zoete toppen in krap drie maanden.
Royal Dwarf Autoflowering cannabis zaden
Royal Dwarf
Royal Dwarf verschaft de beste cannabiszaden voor iedereen met beperkte ruimte. Deze planten worden zelden langer dan 60 centimeter. Laat je niet voor de gek houden door dit kleine formaat. Royal Dwarf kan in principe 60 gram toppen ophoesten in iets meer dan een maand. Hoewel haar voorkomen duidelijk op een indica achtergrond wijst, bevat deze soort genoeg sativa om zowel een energetische high als een vredig gevoel op te roepen.
Royal AK Automatic Autoflowering cannabis zaden
Royal AK Automatic
Ondanks een overwegend sativa achtergrond, is Royal AK Automatic in feite nogal compact met haar ternauwernood één meter, wat haar tot een van de beste cannabissoorten maakt voor iedereen die op zoek is naar euforie. Van start tot finish kan Royal AK soms 160 gram bloesems genereren binnen tweeënhalve maand. Deze soort biedt zowel een zoete smaak als een creatieve uitbarsting die wordt getemperd door enige milde ontspanning.

White Widow Automatic Autoflowering cannabis zadenWhite Widow Automatic
Met haar duidelijke indica-dominantie, verschaft White Widow Automatic een van de beste wietzaden voor medicinale cannabis. The planten zijn uitstekend geschikt om binnen te kweken, waar ze gewoonlijk een hoogte van slechts een halve meter bereiken met heel af en toe een plant die twee keer zo hoog wordt. White Widow Automatic is een verbazingwekkend productieve soort, ze produceert 190 à 240 gram citroenachtig smakende, pijn en angst verlichtende bloemen in slechts één maand en twee weken.

Royal Haze Automatic Autoflowering cannabis zadenRoyal Haze Automatic
Haze is altijd een beroemde lijn binnen de sativa cannabisplanten geweest met als bekende minpunten dat ze te groot waren en er te lang over deden om te groeien. Tegenwoordig kun je cannabiszaadjes kopen die een hanteerbare versie opleveren, met al de voordelen. Royal Haze Automatic behoudt een compact formaat van niet meer dan één meter en is klaar om geoogst te worden in slechts drie maanden op z’n hoogst. De opbrengst kan oplopen tot 180 gram bloesems vol THC, die een genereus aantal geestverruimende trips zullen verschaffen.
Royal Creamatic Autoflowering cannabis zadenRoyal Creamatic
Niet meer dan twee maanden zijn er nodig om de rijke buit binnen te kunnen halen van de Royal Creamatic. Deze compacte planten worden niet langer dan één meter en bezwijken bijna onder hun toppen. 165 gram zaligheid is in feite geen onredelijke verwachting. De high die ze voortbrengen bestaat uit een sterk rustgevend effect, wat hen geknipt maakt voor medicinaal gebruik. Even geweldig als hun effect is hun smaak. Dit nieuwe product uit de Royal Queen zaadbank heeft een unieke karamelsmaak die het alleen daarom al de moeite waard maakt.
Royal Bluematic Autoflowering Cannabis Seeds
Royal Bluematic
Bosbessen vormden de inspiratiebron voor deze soort. Royal Bluematic is een nieuw lid van de Royal Queen cannabiszaadbank dat een aangename bosbessmaak weggeeft. Na slechts één week in de derde maand zijn de toppen van de Royal Bluematic relatief schaars maar opmerkelijk groot, en goed voor 120 gram. Met meer dan genoeg CBD zijn de bloemen perfect geschikt voor medische doeleinden en om de stress van alledag te verlichten.
Quick One Autoflowering cannabis zaden
Quick One
Deze plantensoort verdiende haar naam door er gewoonlijk slechts twee maanden over te doen om zijn schat prijs te geven. Quick One is zowel snel als compact. Ze wordt zelden hoger dan 60 centimeter. Met een gemengd voorgeslacht van indica, ruderalis en wat sativa, verschaft Quick One een gematigde rustgevende high en een ingehouden, verfrissend plezier. Ondanks haar kleine formaat en snelle groei, mag je rekenen op 150 gram van elke plant als het oogsttijd is, wat te danken is aan het feit dat de soort is gefeminiseerd, zoals alle variëteiten die door Royal Queen Seeds worden aangeboden.

Easy Bud Autoflowering cannabis zadenEasy Bud
Vooral mensen met behoefte aan medicinale marihuana willen waarschijnlijk niet te veel gedoe met het kweken. Dat is wat Easy Bud zo’n fantastische keuze maakt voor pijnlijders en voor mensen die graag wat tijd voor zichzelf willen, languit voor pampus op de bank. Het zal niemand verbazen dat de eigenschappen van Easy Bud voortspruiten uit de indica-stamboom van de soort. Na slechts enkele maanden van cannabiszaden als deze telen, mag je je verheugen op 165 gram zoet smakend plezier van 60 centimeter hoge planten die praktisch overal gedijen met minimale inspanning.

Acquista Semi di Cannabis AutofiorentiAcquista Semi di Cannabis Femminizzati Acquista Medical Semi di Cannabis

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.