By Miguel Ordoñez

Zelfs als je geen fan bent van mixdrankjes, moet je toegeven dat margarita's geweldig zijn. Als je van mening bent dat er niets beter is op een warme zomerdag dan een verfrissende mix van tequila en limoensap, dan heb je het fout! Voeg cannabis toe aan de mix voor een hele nieuwe sensatie!

Hier is een fantastisch Cannabis Margarita recept, die ook nog eens simpel is. In het eerste deel van het recept laten we je zien hoe je tequila voorziet van cannabis; in het tweede deel leer je hoe je de drankjes maakt en serveert.

HET ACTIVEREN VAN JE CANNABIS: DECARBOXYLEREN

Voor we beginnen, moet je eerst je cannabis decarboxyleren. Dit is het proces van verwarming om de THC en andere cannabiboïden te activeren. Zonder dit proces, zal je margarita geen cannabis kick bevatten.

Gelukkig is dit proces heel simpel. Verwarm je oven voor op 120°C. Verdeel je cannabis over een bakplaat en bak dit gedurende 27 minuten in de oven. Eenmaal klaar, zullen al die zalige cannabinoïden actief zijn en klaar voor gebruik in je drankje!

INGREDIËNTEN:

Tequila (witte werkt het beste)

Een grote pot met deksel

Wat cannabis (gemalen knip- of topresten), genoeg om ongeveer ¾ van je pot te vullen

Vier limoenen

Een pot honing

Margarita glazen

Blender

Rasp

IJsblokjes

Grof zout

DEEL I: DE TEQUILA VOORZIEN VAN CANNABIS

1. Pak de pot en vul deze voor driekwart met je favoriete cannabis. Ik vind dat knip- of topresten hier prima voor werken. Giet er genoeg tequila overheen om de cannabis te bedekken en sluit de pot af. Schud de pot flink om de cannabis en de tequila goed te mixen.

2. Zoek een koel en donker plekje voor je pot en laat het mengsel een paar weken trekken. We raden minimaal een week aan, maar drie weken is optimaal. Schud de pot af en toe.

Nadat de pot lang genoeg heeft gestaan, kan je het mengsel zeven. Een koffiefilter zal de klus prima klaren. Je cannabis tequila moet een mooie gouden kleur hebben als het klaar is.

3. Sommigen geven de voorkeur aan standaard tequila in plaats van wit, maar dit zal het proces iets lastiger maken. Standaard tequila is al donker, dus je zal aan het uiterlijk niet kunnen zien of de cannabis lang genoeg getrokken heeft. De belangrijkste reden voor het aanraden van witte tequila is omdat je er uiteindelijk een prachtig groen drankje mee maakt, wat natuurlijk fantastisch bij het thema past!

Zodra je de cannabis tequila hebt gezeefd, giet je het in een fles.

DEEL II: HET MAKEN VAN CANNABIS MARGARITA'S

1. Pak een blender en doe er 8-16 ijsblokjes in, samen met 4-8 eetlepels honing.

2. Pers 2-3 verse limoenen en voeg het sap toe aan je blender.

3. Pak de cannabis tequila die je eerder hebt gemaakt en voeg dit naar smaak toe aan de mix. Meer tequila betekent een sterker drankje.

4. Blend dit alles tot een glad geheel.

margarita marijuana

HET SERVEREN VAN JE CANNABIS MARGARITA'S

Margarita's worden traditioneel geserveerd in gekoelde glazen. Dit kan gewoon in de koelkast terwijl jij de mix maakt. Sommigen vinden een zout randje aan het glas lekker, terwijl anderen dit liever niet hebben. Als jij de Margarita's op de traditionele manier, dus met zout, wil serveren, dip je de rand van het glas in water en daarna op een bord met zout.

Voor het serveren, snijd je nog een limoen in schijfjes en maak er een klein sneetje in. Plaats een schijfje limoen over de rand van elk glas. Vul de glazen met je Margarita mix.

Als je wil, kan je ook wat citroenschil raspen om bovenop de drankjes te strooien als decoratie.

Serveer! Geniet van je geweldige cannabis margarita's!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.