5 EXTRA GRATIS zaden voor de eerste 100 die met code 22HMK5 afrekenen

Maken vervelende buren een probleem van de geur die je cannabis verspreidt? Of is je huisbaas een tegenstander van je geliefde kruid? Je kunt je natuurlijk netjes aan de regeltjes houden en buiten op een rustig plekje gaan roken. Dat is een stuk veiliger en je verkleint de kans uit je huis geknikkerd te worden. Cannabis is echter eigenlijk een medicijn. Mocht het buiten te koud voor je zijn om je medicatie te gebruiken, dan hebben we een goede oplossing voor je: een sploof.

Een sploof is een zelf geknutseld handigheidje dat de geur van cannabis filtert zodat niet je hele kamer naar wiet ruikt als je rookt. Bovendien knutsel je hem eenvoudig in elkaar. De meeste basismaterialen heeft iedereen wel ergens in huis rondslingeren.

In principe is een sploof een koker met een filter aan het uiteinde. Nadat de roker een hijs van een bong of een joint heeft genomen, blaast hij/zij de rook uit in het open eind van de koker. Hierdoor wordt de rook gefilterd en voorkom je dat er verdachte geurtjes ontsnappen. Hieronder een handige doe-het-zelf-handleiding voor het construeren van je eigen geurneutralisator.

WAT HEB JE NODIG?

Als je een sploof maakt, hoef je niet eens je portemonnee te trekken. De meeste spullen die je nodig hebt, vind je wel ergens in huis. Trek de keukenkastjes open en duik in de afvalbak. Om een sploof te maken, heb je het volgende nodig:

  • Toiletrol of een plastic fles(je)
  • Vlijmscherp schaartje of mesje
  • Elastiekje, stukje touw, plakband, of iets dergelijks
  • Geurdoekjes voor in de wasdroger om ongewenste luchtjes te elimineren

Cannabis Sploof-apparatuur

HOE BOUW JE EEN SPLOOF?

Inmiddels heb je alle basismaterialen bij elkaar gescharreld. Dan kun je nu aan de slag met het creëren van een sploof.

STAP 1

Stap 1 hangt een beetje af van het basismateriaal dat je gekozen hebt. Gebruik je een plastic fles? Dan snijd je ⅓ van de bovenkant af en gooi je de resterende ⅔ weg. Ga je aan de slag met een toiletrol? Dan hoeft er op dit moment niets aangepast te worden.

STAP 2

Stop de geparfumeerde droogtrommeldoekjes in de koker die je gebruikt. Je hoeft ze er niet strak in te proppen. 3-4 doekjes moeten de klus kunnen klaren en de geur van cannabis moeten kunnen vermommen.

STAP 3

Nu de droogtrommeldoekjes in de sploof zitten, is het tijd om het laatste en meest belangrijke toe te voegen. Doe een droogtrommeldoekje over een uiteinde van de sploof. Als je een toiletrol gebruikt, maakt het niet uit welke kant dat is. Je mag dus zelf kiezen. Gebruik je echter een plastic fles? Doe het doekje dan over het brede gedeelte, daar waar je haar hebt doorgesneden. Zo kun je de hals van de fles gebruiken als mondstuk om de rook in uit te blazen. Dat ziet er gewoon esthetischer uit en het functioneert beter.

Om het droogtrommeldoekje vast te zetten, gebruik je een stukje touw of een elastiekje. Heb je echter een grote plastic fles, dan is het misschien praktischer en makkelijker om dit met plakband te doen.

Sploof Voor Het Roken Van Cannabis

STAP 4

Je sploof is nu gereed voor gebruik. Je merkt vanzelf dat de geuren van de uitgeblazen cannabisrook zich niet meer als een gek verspreiden. De volgende stappen zijn voor de perfectionisten onder ons. Dus, wil je je creatie perfectioneren en er een mooie uitstraling aan geven? Lees dan vooral verder.

Om te beginnen, kun je het droogtrommeldoekje, zoals vermeld in stap 3, netjes in een cirkeltje knippen zodat het nergens meer uitsteekt. Zo ziet de sploof er een stuk strakker uit. Ook vermindert het de kans dat je het er per ongeluk aftrekt of dat het loskomt.

STAP 5

Nu is het tijd om je esthetische inspanningen af te ronden met een vleugje artistieke creativiteit. Het moment is aangebroken dat je de sploof decoratief mag opleuken. Grijp kleurpotloden, verf, gekleurd plakband en wat je verder nog meer hebt om leuke ontwerpen en symbolen aan te brengen. Zo kun je genieten van iets moois als je de sploof gebruikt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.