🤯 Autoflower Madness: pak tot wel 50% korting  ⏤ BESPAAR NU 🔥

 🤯 Autoflower Madness: pak tot
wel 50% korting
 ⏤ BESPAAR NU 🔥

By RQS Editorial Team

Vaak denkt men dat je van wiet een luie stoner wordt. Je krijgt wellicht het idee dat het roken van een joint voor het hardlopen een slecht plan is. Maar wetenschappelijk gezien, is het helemaal niet onverstandig er eentje op te steken voordat je je op de renbaan begeeft. De meeste hardlopers weten dat de runners high al dat gezweet en de verhoogde hartslag de moeite waard maakt. Een runner's high laat je voelen dat je leeft; het lucht op en neemt pijn weg. Allemaal tegelijkertijd, ongeacht de afgelegde afstand. Klinkt dit bekend? Zo ja, dan heb je waarschijnlijk wel eens wiet gerookt.

De runner's high en de high van cannabis voelen hetzelfde. Daar is een reden voor. Het blijkt dat ze met elkaar in verband staan omdat ze beiden het gevolg zijn van processen in het endocannabinoïde systeem. Endocannabinoïden veroorzaken de runner's high, aangemaakt door het lichaam zelf. De high van cannabis ontstaat door cannabinoïden. Sommigen daarvan vertonen grote overeenkomsten met endocannabinoïden. Neem nu bijvoorbeeld anandamide. Deze neurotransmitter verbetert je stemming en verlicht pijn. Je kunt je vast wel voorstellen dat het koppelen van de therapeutische effecten van cannabis met die van je eigen lichaam tweemaal zoveel winst biedt. Hardlopers die cannabis roken, genieten dus van voordelen vergeleken met mensen die het niet gebruiken.

Voor wat betreft hardlopers en cannabis, is het roken niet eens noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan huidcrèmes, edibles, en vape-vloeistoffen. Met cannabis is het mogelijk de training op meerdere manieren en met diverse methoden te verbeteren. We bespreken hier hoe je dit doet.

KRUISINGEN GEVEN EEN ENERGIESTOOT EN HELPEN VOORBEREIDEN

De zin om hard te lopen, ontbreekt soms. Dit geldt zelfs voor de meest toegewijde hardlopers. Een training vereist soms veel zelfovertuiging, vooral als je slecht geslapen hebt of als de motivatie ontbreekt. Je kunt uren verspillen aan de beslissing om die schoenen te pakken. In plaats daarvan kun je ook een hybride opsteken en direct genieten van het stimulerende effect.

Van sativa's krijg je vaak energie, maar dat is eerder een mentaal dan een fysiek voordeel. Indica's staan bekend om het veroorzaken van een couch-lock. Het is uiteraard niet de bedoeling dat je vermoeid bent voordat je gaat sporten. Om die reden zijn kruisingen, zoals Royal Cookies of Sour Diesel, beter geschikt voor hardlopers. Ze werken motiverend, maar wekken ook beheersbare, lichamelijke effecten op. Geniet van een perfecte, evenwichtige high.

De Relatie Tussen Anandamide En Endorfines

CRÈMES VERSNELLEN HET HERSTEL EN HOUDEN JE IN BEWEGING

Spierpijn en blessures na het trainen, belemmeren hardlopers vaak in hetgeen wat ze graag doen. Maar dankzij met cannabis verrijkte crèmes is bij de pakken neerzitten, niet meer nodig. Deze producten verminderen pijn en ontsteking en versoepelen vermoeide spieren. Huidcrèmes versnellen het herstelproces, zodat je snel weer op de been bent.

Voor atleten zijn er tal van huidcrèmes beschikbaar, waaronder lotions, crèmes en zalfjes. Zelfs als ze niet op sporters zijn gericht, kunnen hardlopers er zowel voor als na de training hun voordeel mee doen. CBD-producten zijn ideaal als je een gevoelige huid hebt. Ze zijn ontzettend nuttig voor zowel het herstel als huidverzorging. Er is een cannabis huidproduct voor elke hardloper, ongeacht het huidtype.

LAAG-GEDOSEERDE EDIBLES TREKKEN JE OVER DE EINDSTREEP

Het is niet verstandig om halverwege de training een willekeurige wiet-brownie te eten. Deze bevatten niet alleen veel suiker, maar de dosering is ook onbekend. Je loopt het risico te worden overweldigd, terwijl je ook te stoned kan worden. Laag-gedoseerde edibles, met ongeveer 5-15mg THC, zijn echter wel geweldig als je wat stimulatie nodig hebt. Als je na een paar kilometer achterop raakt, eet dan een suikervrij gummibeertje. Hierdoor ben je zo weer op snelheid en vlieg je razendsnel over de eindstreep.

Thc Suikervrij Gummibeertje

VAN INDICA'S SLAAP JE ALS EEN ROOS EN WORD JE WEER FRIS EN FRUITIG WAKKER

Kom je na een zware training maar moeilijk tot rust, of word je uit je slaap gehouden door pijn? Een indica soort helpt je naar dromenland. Indica's staan bekend om hun intense, ontspannende effecten. Is een gezonde nachtrust voor een marathon of je dagelijkse workout noodzakelijk? Kies dan voor een indica soort zoals Northern Light of ICE. Je slaapt geweldig en bovendien word je uitgerust en alert wakker, klaar om de strijd aan te gaan.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.