Wil je het pad volgen van Mr. Miyagi en een sterke mooie bonsai boom kweken? En, wil je een bonsai ganja boom creëren, die je cannabinoïde geschenken zal geven en je ziel zal kalmeren? Nou, kijk dan niet verder; de marijuana bonsai bomen zijn hier; ze zijn prachtig; en ze zijn echt. Veel telers beginnen het kwaad van hun ziel te reinigen door zelf bonsai ganja te kweken.

Bonsai betekent letterlijk 'geplant in een bak’ in het Japans. Marijuana, zoals we allemaal weten, kan ook in bakjes groeien, ofwel potten. Bonsai bomen zijn zeer intrigerende kleine wezens, omdat ze op kleine bomen lijken, met kleine bladeren en zeer lange tijd leven. Om te gedijen, moeten bonsai bomen consequent worden verzorgd, water krijgen en de liefde ontvangen die ze verdienen. De magie van het kweken van bonsai bomen is de minimale hoeveelheid aarde die zij nodig hebben om te gedijen. Kleine potten met weinig grond is de weg van de bonsai.

Bonsai Cannabis

Hoe kun je een bonsai ganja boom kweken? Nou, als je op de hoogte bent van ScrOG of LST, kun je deze methoden op een creatieve manier uitvoeren. Wanneer de plant groeit, moet je de groei vormen door de zijtakken vast te binden, zodat ze in de gewenste richting groeien. Als je geen "ganja takken vorming ideeën" hebt, rol en rook er dan eentje en luister naar je spirituele binnenkant. De hoofdtak kan op waanzinnig creatieve manieren worden gevormd. Je kunt een stok in de grond zetten en de tak in gewenste richtingen binden, zodat het rond de stok groeit; het zal een wervelende pittoreske stam creëren. Er zijn vele architectonische constructiemethoden, die kunnen worden toegepast, vergeet alleen niet om de takken niet te dicht bij elkaar te binden, anders zullen de bladeren niet genoeg licht krijgen en zouden schimmels kunnen ontstaan.

Omdat marijuana een eenjarige plant is, oogsten we meestal de hele plant nadat de bloei is afgelopen en planten nieuwe planten voor het volgende "seizoen", hetzij van klonen of zaden, hoewel het ook mogelijk is om de plant in leven te houden om na de bloei opnieuw bloei te produceren op de dezelfde stam. Hier is hoe het moet. Nadat de plant klaar is om te worden geknipt, knip je gewoon ⅓ deel van de top van de plant af, waar alle grote toppen groeien. Het ⅓ deel in het midden; trim alle oude gele bladeren en behoud de groene bladeren. Het onderste ⅓ deel van de plant blijft onaangeroerd, indien er gele bladeren zijn, worden deze wel verwijderd. Het onderste ⅓ deel van de plant zal kleine toppen hebben, behoud deze, het is van cruciaal belang om de kleine toppen te houden, omdat ze het regeneratieproces zullen starten.

Zodra dit is gebeurd, stel de plant in op de vegetatieve toestand; geef de plant 18+ uur licht en zorg voor een fatsoenlijke hoeveelheid stikstof om het vegetatieproces te induceren. Overweeg ook dat de plant niet zoveel water nodig heeft als in de bloeifase, dus geef een keer water, en wacht tot het opdroogt.

Dit verjongingsproces is perfect voor het creëren van een geweldig bonsai meesterwerk. Er zijn veel discussies of deze techniek wel gebruikt kan worden om echte vochtige knoppen te creëren, vanwege de potentiële afname van de sterkte na elke bloei.

Stel je voor om de plant te buigen en te trainen, zodat deze in intrigerende richtingen zal groeien; stel je voor dat je een bonsai ganja plant kweekt met een wervelende en dikke stam; het zou er legendarisch uitzien. Dus, creëer je eigen bonsai cannabis boom en reinig je ziel met de oogst die het zal verstrekken.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.