De RQS Seed Mix Packs zijn eindelijk hier - lees meer

By Luke Sumpter


Honing en cannabis zijn twee giften van de natuur die lange tijd een rol hebben gespeeld in onze ontwikkeling als een samenleving. Ze hebben bewezen dat ze bruikbaar zijn voor zowel recreatie als verlichting van lichte kwalen. Samen vormen ze een ongelooflijke tinctuur.

Het gebruik van honing als geneesmiddel gaat terug tot de oude Grieken en Egyptenaren. Terwijl de Egyptische hiërogliefen vaak de honingbij verbeeldden, dateren de vroegste afbeeldingen van bijenteelt uit 7000 voor Christus. Het was de ontdekking van de Egyptische notulen die liet zien hoe wijdverbreid het verzamelen van bijen en het oogsten van honing was geworden. Het werd gebruikt als een genezende hulp voor wonden en zweren, en geconsumeerd in siropen en elixers voor de algemene gezondheid. Deze praktijken verspreidden zich naar de Griekse eilanden, waar Hippocrates zelf honing combineerde met andere ingrediënten om actuele zalven te maken. Aangezien de wetenschap de omarming van honing als een geneesmiddel uit de geschiedenis opnieuw bekijkt, wilt de maatschappij zijn heilzame eigenschappen weer benutten. De combinatie van honing en cannabis zal je toegang geven tot hun helende eigenschappen in deze zoete en gemakkelijk te maken tinctuur.

HELENDE EIGENSCHAPPEN

Honing zelf is een ongelooflijke creatie van de natuur. Het heeft het vermogen om het leven in stand te houden, en bevat alle basiselementen die nodig zijn om te overleven. Honing blijkt ongelooflijke anti-inflammatoire eigenschappen te hebben en kan de meeste bacteriën en ziektekiemen doden. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft een product op basis van honing voor gebruik van de behandeling van zweren en schaafwonden goedgekeurd. Onnodig te zeggen, heeft honing een rijke geschiedenis voor medicinaal gebruik.

Hoewel studies momenteel aan de gang zijn, hebben veel landen het historisch gebruik van cannabis voor de geneeskunde-achtige eigenschappen al erkend. Sommige plaatsen zoals Colorado in de Verenigde Staten, zorgen voor de aankoop van cannabis onder leiding van een arts. Men gelooft dat de THC en CBD in cannabis de sleutels zijn tot het potentieel voor gebruik in de geneeskunde. Veel consumenten beweren dat cannabis helpt met een scala van aandoeningen van chronische pijn tot misselijkheid. Sommigen beweren dat ze cannabis gebruiken om geen schadelijke geneesmiddelen op recept meer te gebruiken. Leren om cannabis te gebruiken voor zelfgemaakte remedies is een veilige en effectieve manier om de natuurlijke verlichting te vinden.

Gerelateerd Artikel
Cannabis tinctuur maken

VOORBEREIDING VAN JE CANNABIS

Als je je cannabis wilt eten of de goodies die je ervan maakt, dan moeten je kruiden door een proces gaan genaamd decarboxylering. Zonder al te technisch te worden, het decarb proces omvat het omzetten van de niet-psychoactieve THCA in zijn psychoactieve nakomeling, THC. Het is niet zo moeilijk als het klinkt. Alles wat nodig is, is een beetje warmte. Om dit te bereiken, moet je je wiet bakken. Zoals altijd raden we je een Pyrex schaal aan, maar een metalen bakplaat werkt ook.
 
1. Zet de oven op 120°C. Zorg ervoor dat je de oven voorverwarmt tot de gewenste temperatuur is bereikt.

2. Verdeel de cannabis op de plaat. Afhankelijk van hoe krachtig je de tinctuur wilt, gebruik ten minste een ons of meer. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van fijngemalen toppen.

3. Bedek de bakplaat met aluminiumfolie

4. Plaats de bakplaat in de oven gedurende 30 minuten.

Dat was niet zo moeilijk, toch? Ook jij kunt een cannabis apotheker zijn in je keuken zonder een diploma te hebben behaald. Omdat je deze nieuw gedecarboxyleerd cannabis gaat gebruiken voor je tinctuur, hoef je je geen zorgen te maken over het bewaren. Als je toch besluit om een beetje weg te zetten voor later, gebruik dan altijd een luchtdichte glazen pot. Nu dat je cannabis klaar is, laten we overgaan tot het maken van de tinctuur.

VOORBEREIDING VAN JE CANNABIS

IINFUNDEREN VAN JE HONING

Je zal nodig hebben:

  • Kaasdoek
  • Een slowcooker
  • Honing
  • Gedecarboxyleerde cannabis

1. Neem jouw decarb cannabis en wikkel het in een dikke of dubbele kaasdoek. Knoop de doek dicht om de cannabis erin te houden. Je kunt dit doen door de uiteinden te draaien of te knopen. Wat je eigenlijk wilt doen, is een groot wiet theezakje maken.

2. Plaats het zorgvuldig vastgemaakte wiet-zakje in de slowcooker. Afhankelijk van hoe krachtig je het wilt maken, kun je van 500g tot 2 kg honing toevoegen. Hoe minder honing, hoe krachtiger.

3. Zet de temperatuurregelaar op laag. Je wilt de tinctuur niet te hoog koken aangezien het zal koken en verbranden, zodat een hete kleverige troep overblijft.

4. Afhankelijk van hoe heet je slowcooker wordt, wil je dat het honing en cannabis mengsel suddert gedurende 4-8 uur. Roer af en toe om een goede dekking te krijgen. Controleer regelmatig om ervoor te zorgen dat het niet kookt. Zo ja, kun je de slow cooker voor korte tijd uitschakelen.

5. Nadat de tinctuur klaar is, moet het afkoelen. Voel je vrij om je hartige creatie 's nachts te laten staan om ervoor te zorgen dat het koel genoeg is.

6. Nadat het is afgekoeld, verwijder de kaasdoek zak met decarb cannabis. Het zal volledig verzadigd zijn, dus je wilt de resterende honing terug knijpen in de slowcooker.

7. Giet de tinctuur in zoveel luchtdichte potten als nodig zijn.

8. Zodra je tinctuur klaar is en in potten zit, zorg ervoor dat het in de koelkast staat voor langdurige opslag.

Nu dat jouw cannabis-toegediende honing tinctuur klaar is, kun je deze toevoegen aan koffie of thee of een recept naar keuze. Je zult genieten van de weldadige effecten van de tinctuur hoe je het ook gebruikt. Voor meer informatie over cannabis huismiddeltjes, bekijk ons artikel over Cannabis tincturen (link).

Nu je een verse voorraad cannahoning klaar hebt, is het tijd om het te gebruiken. Roer het bijvoorbeeld door een warm drankje of eten. Het is echter ook een leuk idee om er honingrietjes mee te maken; die zijn lang houdbaar en makkelijk in gebruik. Deze rietjes zijn in een handomdraai te maken. Bovendien neem je het zoete extract makkelijk mee. Knip simpelweg het uiteinde van een honingrietje en doe het extract in een drankje of rechtstreeks in je mond als je onderweg bent.

ZO MAAK JE MET CANNABIS VERRIJKTE HONINGRIETJES

ZO MAAK JE MET CANNABIS VERRIJKTE HONINGRIETJES

Zelf honingrietjes maken is hartstikke eenvoudig. Dit heb je er allemaal voor nodig:

• Cannahoning
• Garneerspuit
• Doorzichtige rietjes
• Seal-apparaatje

Behalve het seal-apparaatje kost de rest van de benodigdheden geen drol. Mocht je al zo'n apparaatje hebben, dan heb je mazzel! Zo niet, geen probleem. Er zijn spotgoedkope modellen op de markt, die behalve voor honingrietjes, ook voor andere zaken te gebruiken zijn.

WERKWIJZE

1. Zet om te beginnen je seal-apparaatje aan en haal wat rietjes uit de verpakking. Doe het uiteinde van een rietje tussen de sealer, die je vervolgens sluit. Afhankelijk van het model waar je mee werkt, piept het apparaatje eventjes als hij klaar is of moet je op een knopje drukken zodra hij gesloten is.

2. Vervolgens is het vulproces aan de beurt. Hiervoor is het mogelijk een pipet of beslagspuit te gebruiken. Er staat echter niet voor niets 'garneerspuit' op de lijst met benodigde materialen. Dergelijke spuiten zijn handig en veroorzaken geen kliederboel. Houd het uiteinde van de garneerspuit in je potje met cannahoning en zuig wat extract op. Vul de rietjes.

3. Nu je rietjes gevuld zijn, moet je ze afsluiten, zodat de honing er niet uit loopt. Plaats het niet verzegelde uiteinde in het seal-apparaat en herhaal wat er bij stap 1 staat.

Mooi, die klus zit erop! Je hebt nu de beschikking over snelle en zoete doseringen THC en CBD voor thuis en onderweg!

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.