Het is een kruising tussen OG Kush en Sour Diesel met een sterke hang naar de Sativa-kant van deze genetica-soort. Kali Dog is 40% Sativa met duidelijke Indica-eigenschappen. Bij het roken geeft deze soort een zeer sterke citroensmaak, bijna te sterk, met een brandstofsmaak die vaak geassocieerd wordt met de Sour Diesel-soort. De sterke scherpe smaak en geur maken dat veel mensen zich afkeren van deze soort en hem niet willen roken.

De effecten van het roken wegen echter ruimschoots op tegen de geur en de smaak. Voor iedereen die op zoek is naar een zwaar stoned gevoel is dit de cannabis-soort. Het stonede gevoel ontspant het lichaam helemaal en verlicht stress. Veel gebruikers van deze soort gebruiken het voor verlichting van hun pijnen. Spieren ontspannen en pijnen en pijntjes lijken weg te smelten. Als plant absorbeert Kali Dog alle voedingsstoffen en bloei-boosters die hij krijgt gemakkelijk. Als gevolg hiervan groeit een volwassen plant gemakkelijk uit tot ongeveer 90-130cm. Het is een zeer dichte en compacte plant, maar zijn Sativa-genetica geeft hem de neiging om omhoog te schieten tijdens het eerste paar weken van de bloei. Dit is gemakkelijk op te vangen met zorgvuldig snoeien.

Kali Dog een Royal Chem Dawg

De Kali Dog-zaden hebben een bloeitijd van ongeveer negen tot tien weken, en aan het einde van de bloeiperiode zal Kali Dog zo'n 600g/m2 aan grote, mooie, dichte en skunky ruikende toppen produceren. Een woord van voorzichtigheid is niettemin op zijn plaats bij de teelt van deze krachtige soort; vanwege de extreme dichtheid van de plant kunnen vochtproblemen optreden. Om eventuele problemen met rot en meeldauw te voorkomen moet de luchtvochtigheid laag worden gehouden.

Hoewel er weinig informatie beschikbaar is voor de buitengroei, hebben de planten binnen bewezen voorspelbare winnaars te zijn. Met zijn opbrengst, geur en smaak, en de constante effecten van het roken van deze cannabis is het gemakkelijk te begrijpen waarom deze Sativa en Indica kruising al die aandacht krijgt.

Het bestellen van de zaden kan veilig en betrouwbaar, en met zijn relatief korte bloeitijd is dit zeker een populaire soort voor elke tuin. Of u nu op zoek bent naar een nieuw ras wat te gebruiken is voor medische doeleinden, of gewoon een nieuwe cannabis-soort wilt uitproberen; Kali Dog zal u niet teleurstellen. Het zou zomaar een favoriet van uw persoonlijke tuin kunnen worden.

Voor consumenten die geïnteresseerd zijn in andere gefeminiseerde soorten cannabis die goed samengaan met de Kali Dog-stam kunnen we onder andere aanbevelen:
* Royal Cheese
* Royal Moby
* Fruit Spirit
Ga uw gang en probeer deze cannabis-soorten; u zou zich zomaar kunnen realiseren een nieuwe favoriete cannabis te hebben gevonden.

Koop Kali Dog Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Kali Dog is een goed voorbeeld van een sterke genetica afkomstig van kwekers uit de VS. Hoewel deze variëteit Sativa-dominant is, bevat ze ook sterke Indica-eigenschappen afkomstig van haar geweldige genetica; grote compacte buds, sterk skunkachtig aroma, een volle smaak en zwaar inslaand effect.

KOPEN KALI DOG SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.