Cannabis connaisseurs zijn altijd op zoek naar nieuwere, betere manieren om te genieten van hun favoriete plant. MoonRocks en SunRocks zijn twee van de laatste experimenten die consumenten helpen meer uit hun wiet te halen. Dit is met concentraat bedekte wiet, ontworpen om jou ver buiten de atmosfeer te sturen.

MOONROCKS

MoonRocks zijn iets heel speciaals. Het zijn standaard cannabis toppen die bedekt worden met een of andere olie (meestal BHO, zoals wax) en daarna worden gedipt in een dikke laag kief. Stop een MoonRock in je pijp en je hebt een retourtje naar de maan te pakken, letterlijk.

Moonrocks Sunrocks Cannabis Dabbing

SUNROCKS

SunRocks gaan nog een stapje verder. Een SunRock is eigenlijk het oudere, kettingrokende broertje van de MoonRock.

Hoewel de samenstelling bijna identiek is (een top bedekt met concentraat en bestrooid met kief), worden SunRocks meestal gemaakt met producten van hogere kwaliteit. Momenteel worden ze geproduceerd door twee producenten in Californië: Big Tray Deee en Apollo Sun Rocks.

Beide fabrikanten maken gebruik van toppen van uitmuntende kwaliteit (meestal een OG soort) en dippen deze in een kleverige laag wax of soortgelijk concentraat, om het geheel af te maken met een laagje kief. Big Tray Deee's Rocks zijn meestal voorzien van een zeer dun laagje concentraat en kief. Het gemiddelde THC percentage is daarbij 80%. Apollo's Rocks pronken echter met een dikkere laag kief en ongeveer 60% THC.

Hoe Te Roken Moonrocks And Sunrocks

HET ROKEN VAN MOON/SUNROCKS

Het roken van MoonRocks of SunRocks verschilt een beetje met het roken van standaard toppen. Als je het geluk hebt dit lekkers in handen te krijgen, vind je hier wat tips om er op de juiste manier van te genieten.

  1. Niet in je grinder stoppen: een standaard grinder verwoest deze toppen en heeft waarschijnlijk ook moeite met de kleverige textuur. Gebruik je vingers of een schaar om de Rocks voorzichtig te breken.
  2. Gebruik een pijp, bong of bubbler: met 60-80% THC heb je niet veel nodig van deze Rocks om op te stijgen. Daarom is het verstandig om een pijp/waterpijp te gebruiken met een kleine cone, zodat je zo min mogelijk verspilt.
  3. Mix het met gewone wiet: strooi wat stukjes in je gebruikelijke cannabis.

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN MOON/SUNROCKS?

Moon- en SunRocks produceren zeer unieke effecten. Vanwege de kracht vergelijken sommige gebruikers ze met dabs, maar de high is echt anders.

Dabs en concentraten produceren over het algemeen een korte uitbarsting van een opwekkende, heldere euforie. MoonRocks en SunRocks wekken echter een sterke, langdurige stone op. Ze branden lang en traag en de aanhoudende effecten beginnen al na een paar trekjes. Verwacht subtiele hints van helderheid met opwekkende, euforische gevoelens.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.