We hebben nu zelfbloeiende cannabis-zaden geproduceerd die vanaf 6 tot 8 weken rijpe toppen hebben, afhankelijk van het type zelfbloeiende cannabis. Een van deze nieuwe zelfbloeiende cannabis-soorten staat bekend als Royal Dwarf. Het heeft een zelfde genetische achtergrond als de Easy Bud, maar is door zijn kruising met Skunk tot een nieuwe gefeminiseerde zelfbloeiende soort geworden.

WAT IS ROYAL DWARF VOOR EEN CANNABIS-SOORT?

Het is een zeer gecomprimeerd plant die binnen een paar weken stevige toppen genereert. Royal Dwarf is gemaakt door een zelfbloeiende soort hybride te maken met een vrouwelijke Skunk, die op zijn beurt ook weer zelfbloeiende ouders heeft; dit om zijn opmerkelijke zelfbloeiende vermogen te behouden.

DE GEUR

De Royal Dwarf cannabis-soort verspreidt een zeer sterke geur en levert met hars bedekte toppen op die vergelijkbaar zijn met de meeste Skunk-hybriden. Wanneer u deze plant teelt zal het een gematigd sterk aroma houden tot aan de oogst. Tijdens de nabehandeling van Royal Dwarf zal dit een milde zoete geur opleveren.

GROEI EN OOGST

Deze soort is klein maar groeit heel snel. Hij kan een gemiddelde hoogte van 40 cm tot 60 cm. bereiken en in slechts 8 tot 9 weken klaar zijn om geoogst te worden. Hij kan na het oogsten tot 60g. per plant produceren. Royal Dwarf kan zowel binnen als buiten in kleine ruimtes worden geteeld waardoor het gemakkelijk is om een goede plek te vinden. Omdat de plant klein is en zeer gemakkelijk te kweken, is het een prima plant voor degenen die andere zelfbloeiende soorten cannabis willen uitproberen.

Royal Dwarf cannabis

SMAAK EN EFFECT

Jullie oude Skunk-rokers zullen het effect van Royal Dwarf waarderen. Hij lijkt op Skunk-variëteiten, maar is anders door het effect van een milde hoofd-high of een ontspannende full body-high die niet het gevoel geeft vastgeplakt te zitten op de bank. Dit zal afhangen van hoe het lichaam erop reageert en hoe hoog de dosering is die u neemt. De kruislings in Royal Dwarf verwerkte Skunk geeft het een zeer unieke meloen-achtige smaak die heel anders is dan andere zelfbloeiende rassen. Als u begint met een kleine dosering kan het effect van de plant kan meestal binnen 10 tot 15 minuten worden gevoeld. Als u een hogere dosering gebruikt, treedt de high binnen 5 minuten in.

VERDAMPEN OF VERBRANDEN VAN ROYAL DWARF

Voor velen van ons die roken er is een groot verschil tussen verbranden en verdampen. Als u nog nooit heeft geprobeerd te verdampen is het goed om te weten dat het een schoner alternatief is voor het gebruikers van de plant. Verdampen van cannabis vermindert luchtwegklachten en de koolmonoxide toxine neemt af als gevolg van het verdampingsproces. Het verdampen van Royal Dwarf zal een zeer zacht gevoel geven als het wordt geïnhaleerd. Afhankelijk van het high-effect wat u wilt bereiken hoeft u alleen maar een kleine dosis te nemen voor een ontspannende high, en een dubbele dosis voor een snellere en sterkere high. De verdampte plant is dezelfde als de normaal verbrande, zij het dat hij nu een lichte hoofd-high geeft, of een kalmerend full body stoned gevoel wat je lichaam niet zal beperken. De smaak van Royal Dwarf zal meloen-achtig blijven maar is zachter dan het scherpe gevoel van verbranding van de cannabis. Verdampen is de veiligste methode van gebruik van cannabis als u respiratoire symptomen of longproblemen heeft.

Koop Royal Dwarf Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Met een vergelijkbare genetische achtergrond als onze Easy Bud, maar gekruist met Skunk om een nieuwe gefeminiseerde autoflowering variëteit te creëren. We noemen deze bonsai-achtige autoflowering variëteit Royal Dwarf.

KOPEN ROYAL DWARF ZADEN

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.