Royal Gorilla, De Meest Beestachtige Marihuana Aller Tijden

Gorilla Glue Seeds

HERKOMST VAN ROYAL GORILLA: HET WINNEN VAN DE GENETISCHE LOTERIJ

Het zijn interessante tijden om cannabis te kweken. Weinig toevallige creaties of uitvindingen zijn excellent. De meeste blijven onopgemerkt, zoals een regenboog in de nacht. Maar een paar grootheden, zoals Coca Cola, Chocolate Chip Cookies, Corn Flakes en Potato Chips, hebben de wereld veranderd. Gorilla Glue wordt steeds populairder als de eerste toevallig ontdekte marihuana grandeur.

Gorilla Glue #1 is, wat betreft het uiterlijk, het sativa-achtige fenotype van de Gorilla Glue familie, die het resultaat is van tweeslachtige pollen die geselecteerde Diesel varianten hebben bestoven. In plaats van de elitaire genetica aan te tasten, is een ultra krachtig nageslacht ontstaan. Tot nu toe is de Gorilla Glue #4 de krachtigste van alle ontdekte fenotypen.

Alle Gorilla Glue fenotypen hebben dezelfde Chems Sis, Sour Dubb en Chocolate Diesel genen. Sommige kruisingen zijn echter fenomenaler dan andere. De cijfers zijn niet mis; met gemeten testresultaten in laboratoria in Denver, Colorado, die maar liefst 32% THC aangeven, heeft Gorilla Glue sterke cannabis geherdefinieerd. Onze Royal Gorilla is een echte Knaller!

Het is niet verrassend dat Gorilla Glue vele onderscheidingen en prijzen heeft gekregen. Daaronder vallen twee High Times Cannabis Cups in 2014, waarbij ze de 1e prijs in de wacht sleepte in LA en Michigan. Gorilla Glue stekken zijn al snel het populairste nachtelijke cannabismiddel geworden. Nu is Royal Gorilla voor het eerst verkrijgbaar in zaden. Thuiskwekers kunnen nu de meest beestachtige dope op aarde kweken.

KWEEK EIGENSCHAPPEN: KING KONG CANNABIS PLANTEN

Royal Gorilla groeit als kool en groeit snel verticaal. Training wordt sterk aanbevolen om deze indica-sativa kruising van King Kong formaat te onderhouden. De ScrOG-methode is het beste om uiteindelijk maximale opbrengsten bestaande uit vuurwerk-wiet te krijgen. 4-Way LST is een andere geschikte kweek techniek om de zwaarste oogsten te krijgen van de Royal Gorilla.

Royal Gorilla

De bloei gaat super snel, meestal heeft de plant slechts 60 dagen of minder nodig. Een net zo fantastische hars productie en heerlijke aardse, dennen geuren, zijn karakteristieke Royal Gorilla eigenschappen. De toppen hebben een klein tot gemiddeld formaat, zijn zeer compact en kleven van de hars.

Tegen het einde van de bloeifase lijken de toppen en cola's op sneeuwballen, waarbij de onderliggende oranje haren bijna niet meer zichtbaar zijn. Trichomen hopen zich dermate op, dat wanneer je deze ijzige toppen aanraakt, het voelt als Royal Gorilla kleefmiddel. Ze doet het goed met hoge doses voedingsstoffen en gedijt in zowel een organische als hydrocultuur kweek-setting.

Buiten kan Royal Gorilla enorme hoeveelheden opleveren, waarbij je grote, kleverige ganja bomen krijgt in warme tot gematigde klimaten. Bovendien zijn de lagen trichomen een pluspunt voor de buiten kweker, als er ziekten of droge omstandigheden aanwezig zijn. Deze krachtige kruising is klaar voor Croptober, aangezien de korte bloeicyclus van 8 weken meestal zorgt voor een oogst in september.

ROYAL GORILLA EFFECTEN: VOLGENDE HALTE IS DROOMLAND

Royal Gorilla is absoluut een cannabis soort zonder minpunten. Deze marihuana is een winnaar op zichzelf. Je kunt 25%+ THC-levels verwachten, waarbij het zelfs mogelijk is om de 30% te overschrijden. Dit is geen wiet voor de onervaren gebruiker. Net als Sour Diesel, heeft ze een aardse smaak, met een subtielere zoete nasmaak, en treedt de cerebrale high snel op.

Het grote verschil is dat het volledige lichamelijke indica effect vaak gelijktijdig opkomt. Voor beginners kan dit overweldigend zijn. Maar voor de ervaren stoner is dit een prachtige euforische bankhang-ervaring die je niet mag missen.

Buy Royal Gorilla

Zonder twijfel is Gorilla Glue een van de meest besproken cannabis soorten uit de VS, die snel een favoriet is geworden onder liefhebbers in alle staten van het land. Haar ontdekking was echter louter toeval.

Buy Royal Gorilla

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.