Wat betreft het zadenassortiment van Royal Queen Seeds, durven we gerust te beweren dat Royal Critical tot de meest renderende variëteiten behoort. Met het kruisen van Afghani en een Skunk-variëteit, hebben we een supersterke indica-dominante plant gecreëerd. Bijzonder geschikt voor grootschalige kwekers.

HET SCHEPPINGSVERHAAL VAN CRITICAL

Critical behoort tot de best-renderende strains uit de cannabisgeschiedenis. Die eigenschap is te danken aan haar Skunk #1- en Afghani-genen. Soms wordt ze ook wel Critical Mass genoemd. En als de plant in volle bloei staat, is het niet zo verwonderlijk waarom broodkwekers Critical gebruiken. Haar genen zijn echter niet alleen het fundament voor haar marktleidende positie. Zo zijn ze ook ingezet om ontelbare kruisingen te veredelen. Allemaal in de hoop de effectiviteit van Critical te kopiëren.

Critical is een indica-dominante (60%) variëteit, met een overerfde korte bloeiperiode en een bescheiden hoogte van 80-140cm. De variëteit is gezegend met kweekgemak en induceert een ontspannende high. Bovendien zijn haar opbrengsten van een dusdanige omvang dat je stijl achteroverslaat als je die ziet. Door de beste fenotypes te selecteren, hebben de oorspronkelijke veredelaars van Critical gegarandeerd dat ze de ruggengraat blijft voor veel kwekers.

Nu heeft RQS middels een meesterlijk veredelingsprogramma de befaamde Critical-genen verder verfijnd en Royal Critical ontwikkeld. Alle kenmerken waarmee kwekers Critical-soorten de hemel in prijzen, zijn daarbij behouden gebleven. Ze is zo makkelijk te kweken dat je alleen maar op "in winkelmand" hoeft te klikken om 600g/plant te bemachtigen.

Critical

Critical

Critical Royal Queen Seeds

Genetic background Afghani x Skunk
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned, physically and mentally
 

Buy Critical

ROYAL CRITICAL: SMAAK- EN AROMAPROFIEL

Dergelijke monsteropbrengsten zouden van geen enkele waarde zijn, zonder een gepast smaak- en aromaprofiel. En dat is met Royal Critical prima gelukt. Als ze gaat bloeien, valt haar aroma direct op. Ze verspreidt een heerlijke geur in je kweekruimte; gronderig en doordringend, met een vleugje citrus. Daarmee hint ze op de reuzenopbrengst van toppen die je na de bloeiperiode mag verwachten.

Na het oogsten en curen blijven de gronderige smaken behouden. Bij elk hijsje ontdek je echter ook ondertonen van dennenhout en een vleugje zoetheid. De Afghani-genen zijn tevens te bespeuren in de smaak van Royal Critical. Daarbij staan ze staan garant voor een traditionele, maar nimmer overweldigende ervaring. Of je nu een cannabis-connaisseur of beginner bent, de smaak is prima samen te vatten met de woorden "puike wiet". Maak je borst dus maar nat.

ROYAL CRITICAL: KWEEKINFORMATIE

Onze feminized zaden van Royal Critical zijn dusdanig veredeld dat ze veel sneller afbloeien dan andere variëteiten. Dankzij een korte bloeiperiode van een weekje of 7-8 brengen deze planten vlotter geld in het laatje dan andere soorten. Daarbij zijn ze vooral efficiënter voor kwekers in klimaten zoals in Californië, Italië en Spanje. De planten zorgen echter ook voor kweekmogelijkheden in noordelijkere streken, want ze zijn tevens vroeger in het jaar te oogsten - voordat in veel klimaatstreken het koude en regenachtige seizoen begint.

Dankzij de korte stengelleden, die overvloedig bedekt raken tijdens de groei, zijn deze planten in staat elk kweekseizoen grote hoeveelheden wiet op te leveren. Wat de oogst betreft, vind je niet makkelijk een plant die na 7 weken meer oogstgewicht genereert dan deze strain. Buitenplanten worden soms wel 220cm hoog en leveren daarbij tot 650g/plant op.

De planten doen het binnen ook behoorlijk goed, als je ze onder ideale omstandigheden kweekt. Met een 600W-lamp bereiken ze makkelijk 140cm, met een oogstgewicht van 550–600g/m². Omdat we voor deze kruising Skunk hebben gebruikt, zijn deze planten robuust genoeg om de buitenlucht te overleven en veerkrachtig genoeg om zich aan een binnenkweek aan te passen. In beide milieus leveren ze een overvloedige oogst op.

Royal Critical Auto

CriticalAutomatic

Critical Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Critical x Ruderalis
Yield indoor 350 - 400 g/m2
Height indoor 55 - 65 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 1Sativa 15%, Indica 50%, Ruderalis 35%
Yield outdoor 115 - 165 g/per plant (dried)
Height outdoor 90 - 140 cm
Harvest time 8-9 weeks after sprouting
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Critical Automatic

 

ROYAL CRITICAL: EFFECTEN

We willen graag dat iedereen die onze Royal Critical gebruikt, diep onder de indruk raakt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de high die haar toppen induceren beresterk is. Deze openbaart zich zowel fysiek als geestelijk en met een THC-gehalte van 18% is elke hijs bijzonder sterk. Als de stone wat wegebt, volgt een aangename ontspanning. Een perfecte gewaarwording voor mensen die lichamelijk werk verrichten of kantoorwerk doen.

Royal Critical is bovendien een reusachtige steun voor medicinale gebruikers. De high is niet van dien aard dat je aan de bank blijft plakken, maar verlicht wel pijntjes en kwaaltjes. Mensen gebruiken cannabis al duizenden jaren als remedie en behandeling bij talloze aandoeningen. De huidige medicinale wiet is dan ook steeds vaker in te zetten bij diverse ziektebeelden en kwalen.

Dankzij de enorme hoeveelheden toppen van hoge kwaliteit die Royal Critical aanmaakt, is ze een buitenkansje voor broodkwekers die topopbrengsten willen realiseren.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.