Van alle producten die Royal Queen Seeds aanbiedt geeft Royal Critical misschien wel het meest waar voor uw geld. Door het kruisen van een Afghaanse soort en Skunk hebben we een potente Indica-dominantie cash crop gecreëerd die wonderen verricht voor de commerciële kweker.

Onze gefeminiseerde Critical-zaden bloeien eerder dan de meeste andere soorten. Doordat ze slechts 7 - 8 weken nodig hebben om in bloei te komen, zijn deze planten veel sneller dan andere soorten cash crop. Dit maakt ze efficiënter voor kwekers in klimaten die ideaal zijn voor de teelt, zoals die van California, Italië en Spanje. De korte bloeiperiode opent echter ook mogelijkheid voor de teelt in meer noordelijke klimaten omdat er eerder in het jaar geoogst kan worden – nog voordat de koude en regenachtige seizoenen in vele regio's beginnen.

critical in bloei

Dankzij de korte tussenafstanden raakt de plant tijdens zijn groei rijkelijk gevuld met buds. Deze planten produceren royale hoeveelheden wiet per seizoen. Qua opbrengst zal het moeilijk zijn om een plant te vinden die meer produceert in de korte periode van 7 week. Planten die buiten gekweekt worden kunnen uitgroeien tot een hoogte van maximaal 220 centimeter en produceren 600 - 650 gram wiet per plant. De planten doen het ook heel goed binnenshuis wanneer ze onder de juiste omstandigheden worden gekweekt. Met een 600 W gloeilamp kunnen de planten gemakkelijk uit groeien tot een hoogte van 140 centimeter en 550 - 600 gram per vierkante meter opbrengen. Vanwege de genetische kruising die tot stand is gekomen met behulp van onze Skunk, zijn deze planten stevig genoeg om weersinvloeden buiten te doorstaan, en veerkrachtig genoeg om zich aan te passen aan de teelt binnen. Dit leidt in beide gevallen tot overvloedige oogsten.

Laten we het bij marihuana echter niet alleen over de kwantiteit hebben. We zouden niet willen dat de gebruikers met teleurstellingen te maken krijgen, en dus we hebben ervoor gezorgd dat het stoned-effect van onze Royal Critical buds heel krachtig is. Dat manifesteert zich zowel fysiek als mentaal. En met een THC-gehalte van 18% is elk trekje raak.

Al sinds eeuwen geldt medicinale marihuana als remedie voor de behandeling van talloze aandoeningen, en het blijft zijn belang uitbreiden als goede optie voor de behandeling van ziekten en aandoeningen. Naast het verlichten van honderden ongewenste symptomen, heeft marihuana ook aangetoond dat het eetlust stimuleert en misselijkheid en braakneigingen vermindert, spierspasmen bij patiënten met multiple sclerose vermindert, de groei van kankercellen verhindert, pijn en andere negatieve neveneffecten van chemotherapie verlicht, en behulpzaam is bij de behandeling van een aantal slaapstoornissen. Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de medische voordelen van marihuana, en meer en meer mensen beginnen het belang ervan te zien voor onze samenleving.

Met zijn grote opbrengsten en hoge kwaliteit is Royal Critical is een uitstekende optie voor de commerciële teler die goede verdiensten wil behalen met zijn gewassen!

Koop Critical Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Bij het creeeren van een nieuwe cannabis soorten zijn er altijd een paar belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden: kracht,smaak, groeigemak, geschiktheid voor verschillende klimaten enzovoorts.

KOPEN CRITICAL SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.