Als je een liefhebber bent van marihuana, heb je er zelf misschien wel eens aan gedacht om het zelf te gaan kweken. Het kweken van wiet is leuk om te doen en als je het goed doet, levert het misschien een extra zakcentje op. Om optimaal te profiteren van je mogelijke oogst, heb je natuurlijk wel enig benul nodig van wat je doet. Een van de belangrijkste dingen die je moet doen, voor het opstarten van je eigen tuintje, is de beste soort selecteren. Dit doe je op basis van je beschikbare ruimte, maar we kunnen ons zo voorstellen dat je een bepaalde voorkeur hebt voor de te bereiken effecten. Ben je een kleinschalige kweker en wil je graag snel starten met kweken, dan kan de Critical echt iets voor jou zijn.

HISTORY

Er is lang gezocht naar de ideale soort. Een soort die zowel binnen als buiten goed gedijt, ook als je in een kouder klimaat woont, die snel klaar is en die geschikt is voor kwekers van alle rangen en standen. Critical is er zo een. Deze dame is de meest ideale plant in ons assortiment en geschikt voor zowel doorgewinterde kwekers als beginners. Critical zal het binnen goed doen, maar ook buiten kan je rekenen op een grote oogst. De groeiperiode bedraagt 8 weken en deze korte periode is zeer belangrijk als je in een wat meer noordelijk, koeler klimaat woont, waar het groeiseizoen wat korter is. Critical is gefeminiseerd en heeft ongeveer 49 dagen nodig om tot bloei te komen. 

Critical is een hybride, waarin een mix van Indica (70%) en Sativa (30%) een harmonieuze balans vormen. Haar genen zijn een mix van Skunk- en Afghani-soorten; de beste eigenschappen van deze twee soorten leveren een geweldige verhouding tussen kwaliteit en een grote opbrengst.

BENEFITS OF THE CRITICAL STRAIN

Oorspronkelijk werd de plant ontwikkeld voor zowel de binnen- als de buitenteelt en buiten gedijt ze goed in alle klimaten, iets waar alle kwekers dol op zijn. De stam van de plant is stevig en als kweker kan je rekenen op een grote oogst krachtige wiet, die heerlijk smaakt. De buzz die ze levert is sterk, eenvoudig en blijft lang hangen, waarbij het THC-gehalte rond de 16% ligt. Niet geheel onbelangrijk moeten we ook nog vermelden dat ze enorm eenvoudig te weken is.

De Critical cannabis heeft een aantal voordelen boven andere soorten. Een ervan is het feit dat deze dame razendsnel groeit. Binnen ongeveer 8 weken is ze klaar voor haar oogst en daarna kan je nog regelmatig snoeien. Hierom is ze de perfecte plant als je te maken hebt met een kort groeiseizoen of voor kwekers met beperkte tijd. En dat niet alleen, de kweker mag zich ook gelukkig prijzen met een aanzienlijke oogst. In de binnenteelt, met behulp van goede kweekomstandigheden, zoals de juiste verlichting en voeding- en waterschema’s kan je erop rekenen dat een plant ongeveer 70 gram wiet oplevert. Buiten kan je erop vertrouwen dat je plant 100 gram oplevert, mits de kweekomstandigheden optimaal zijn. 

De Critical zal niet hoog groeien, je kan uitgaan van een hoogte van ongeveer 1 meter. Deze beperkte hoogte maakt haar ideaal voor binnen. De plant is struikvormig en zal zich daarom ook rondom uitbreiden en geen lange, uitstekende takken voortbrengen.

Koop Critical Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

SMOKING EXPERIENCE

Na het oogsten kan je genieten van een heuse delicatesse. Gerookt is zij rijk en zoet met een mint-achtige smaak en je kunt het beste van haar smullen in een joint of een vaporizer. En met haar mix van Indica- en Sativa genen kan je genieten van de beste kwaliteiten uit twee verschillende soorten. Veel gebruikers en liefhebbers hebben Critical op het lijstje met favorieten staan omdat ze een heerlijk ontspannen gevoel opwekt. 

Kortom, Critical biedt een heleboel voordelen en geen nadelen: eenvoudig te kweken, voor zowel beginners als gevorderden en zowel binnen als buiten. Ze is krachtig, smakelijk, geschikt voor alle klimaten, ruimtebesparend en economisch en zeer geschikt voor dagelijks gebruik.

Kwekers over de hele wereld werken graag met deze plant. Die kwekers begrijpen heel goed waarom Critical zo populair is en zien ook de voordelen van een grote oogst in een kleine ruimte. Voor het opstarten van je eigen tuintje, hoe groot of klein ook, is Critical daarom een echte aanrader! 

Koop Critical Gefeminiseerde Cannabis Zaden Online

Bij het creeeren van een nieuwe cannabis soorten zijn er altijd een paar belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden: kracht,smaak, groeigemak, geschiktheid voor verschillende klimaten enzovoorts.

KOPEN CRITICAL SEEDS

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.