Cannabis is opbeurend, helpt tegen verveling en maakt ons leven kleurrijker. Er zijn heel veel consumptiemethoden en wiet cartridges zijn een van de populairste methoden.

De belangrijkste reden daarvoor is het gebruiksgemak. Cartridges zijn eenvoudiger te gebruiken en mee te nemen dan cannabis toppen. Het draait allemaal om discretie en uit het zicht blijven van paranoïde gezagsdragers.

DE EENVOUDIGE SCHOONHEID VAN CANNABIS CARTRIDGES

Cannabis cartridges zitten vol met concentraat. Ze verspreiden geen sterke geur en er hoeft niets vermalen of gevuld te worden. Zelfs een pijpje wordt overbodig, omdat je alleen een gevulde cartridge verbonden met een 510 thread batterij nodig hebt.

Maar hoe gebruik je ze dan? Druk gewoon op het kopje en inhaleer via het mondstuk. De cartridge wordt vervolgens verhit en je kunt direct vapen. Zo simpel is het.

Het gebruik van cannabis cartridges is niet alleen een opkomende trend onder nieuwe gebruikers, maar ook onder doorgewinterde stoners. Ze zijn tevens het snelst groeiende segment binnen de cannabissector. Er wordt zelfs gemeld dat het aantal verkochte cannabis cartridges in sommige streken de verkoop van toppen overtreft.

Dat heeft tot gevolg gehad dat een aantal bedrijven hun eigen cartridge gerelateerde producten, zoals additieven, smaakmakers en versnijdmiddelen, heeft gecreëerd. Vanwege de hausse wordt echter ook het risico op nabootsing hoger. Het is daarom verstandig een product te kopen dat in een laboratorium getest is en goede beoordelingen heeft.

Cannabis Cartridges

WAAROM CANNABIS CARTRIDGES?

1. DISCRETIE

Sommige mensen denken dat ze de kunst van het ninja roken onder de knie hebben. Er eentje opsteken in de kom van je hand of heimelijk in het duister roken gaat een tijdje goed, maar het vlammetje en de geur trekken uiteindelijk altijd de aandacht van voorbijgangers. Dat probleem heb je niet als je cannabis cartridges gebruikt. Die zijn erg onopvallend van aard.

2. VARIATIE

Als je uitgekeken bent op je gebruikelijke strains, ben je toe aan een cannabis cartridge. Er is een aantal nieuwe variëteiten die je kunt proberen. Een wereld gaat voor je open en je hebt de vrijheid om te kiezen. Allemaal afhankelijk van je smaak van de dag en de stand van zaken rond legalisering in jouw regio. Cartridges zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van strains. Bovendien hoef je je als beginneling geen zorgen te maken; ze hebben vaak gebruiksvriendelijke kleurencodes en markeringen.

Plastic Lont

3. DUURZAAMHEID

De geur van cannabis verspreidt zich altijd heerlijk na het openen van het zakje. Deze wordt echter na verloop van tijd minder. Natuurlijk wil niemand uitgedroogde toppen inhaleren; dat is net zoiets als niks roken. En het kan nog erger. Het is niet alleen de geur die achteruit gaat, maar ook de smaak en kracht.

Nogmaals, met cartridges heb je dat probleem niet. Die werken met een geconcentreerde vulling waardoor de smaak en kracht langer behouden blijven. Er gaat bovendien geen kostbare cannabis verloren, zoals bij het roken van toppen die daarbij verbranden en verkruimelen.

4. KOSTENEFFICIËNTIE

Je moet je geld toch ergens aan uitgeven, nietwaar? Of je nu een nieuwe pijp of dab rig koopt, je komt er niet onderuit geld te spenderen. Je hoeft voor cannabis cartridges echter niet zoveel uit te geven. Bovendien bevatten ze krachtig concentraat waar je als gebruiker langer mee doet dan met gewone toppen. De oplaadbare batterijen zijn bovendien al te koop vanaf €8,50 en kosten maximaal €17.

VERSCHILLENDE TYPES

Ongeacht voor welk type cannabis cartridge je gaat, het allerbelangrijkste is dat je een product vindt dat een hoogwaardig, laboratorium getest concentraat bevat. Ook al ziet het er cool uit, het is niet fijn als er waardeloze olie in zit.

PLASTIC LONT

Cartridges met een plastic lont behoren tot de goedkoopste op de markt. Ze bestaan uit een kunststof tank en lont systeem. Deze apparaatjes zijn het meest geschikt voor minder stroperige concentraten. Dat komt omdat de lont ongeschikt is voor de dikkere olie die andere producten soms bevatten.

Deze cartridges zijn dan ook doorgaans niet van de allerbeste kwaliteit. Het mindere niveau van de materialen heeft invloed op de smaak van de damp en het algeheel gebruiksgemak. Als je voor 't eerst een cartridge wilt proberen, is dit echter een goede keus om wat te experimenteren.

Pax Pods

PAX PODS

Pax Pods zijn next-gen cannabis cartridges, alleen al omdat er afstand is gedaan van het buisvormige ontwerp. Ze worden echter gewoon van kunststof en metaal gemaakt - net als andere standaard cartridges. De doorgaans metalen atomiser zorgt voor het conserveren van meer smaak.

Deze cartridges werken met de Pax app om de temperatuur te regelen - daar staat het merk bekend om. Mensen die geïnteresseerd zijn in innovatieve cartridges met een beetje flair lopen waarschijnlijk helemaal weg met de nieuwe Pax Pods.

GLAS EN METAAL

Dan zijn er ook nog cartridges van glas en metaal. Die worden als de super league beschouwd. Anders dan met een lont systeem, werken deze met een atomiser gemaakt van verschillende materialen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze producten duurder zijn. Toch zijn ze op de lange duur effectiever en voordeliger. Nog een voordeel van deze cartridges is dat ze geschikt zijn voor oliesoorten met diverse gradaties van stroperigheid. Je hoeft je ook geen zorgen te maken om oververhitting, want het glas en metaal smelt niet. De betere materialen leveren een meer ontwikkelde, smetteloze smaak, hoewel de kwaliteit niet altijd hetzelfde is.

Het blijft noodzakelijk producten op prijs en prestatie te vergelijken. We zeggen het nog maar een keer: het allerbelangrijkst is dat de olie die erin zit van hoge kwaliteit is.

Vaporizers van Royal Queen Seeds

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.