By Luke Sumpter


Met honderden vapes op de markt, kun je al snel door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn zoveel typen dat een vaporizer echt speciaal moet zijn om je aandacht te trekken.

Maak kennis met de Boundless CFC 2.0, een vaporizer met verschillende eigenschappen die hem speciaal maken. Dit bijzondere apparaatje maakt gebruik van een efficiënt verwarmingssysteem, biedt uitstekende draagbaarheid en heeft een stevige behuizing om bij elke hijs sterke, smaakvolle damp te leveren.

Of je nu tijdens het wandelen of kamperen wilt vapen, of toch liever thuis, met de Boundless CFC 2.0 zit je altijd goed. Dit veelzijdige apparaat laadt namelijk snel op en de batterij heeft een lange levensduur. Bovendien zorgt het kwalitatief sterke materiaal ervoor dat deze betrouwbare vape nog vele jaren meegaat!

Hieronder vind je alles wat je moet weten over de Boundless CFC 2.0, zoals de belangrijkste kenmerken ervan, hoe je hem schoonmaakt en hoe hij zich tot zijn voorganger verhoudt.

Maak kennis met de Boundless CFC 2.0 vape

De Boundless CFC 2.0 vape is een bijzonder aantrekkelijke keuze voor wietliefhebbers met een voorliefde voor reizen. Dankzij het formaat en de indrukwekkende batterijduur kun je hem overal mee naartoe nemen, en ervan uitgaan dat hij de hele dag door blijft werken.

Maar de ontwerpers van deze vape streefden naar meer dan alleen draagbaarheid. Zo maken de volledige temperatuurselectie, snelle opwarming en verbeterde luchtstroom elke hijs superaangenaam.

Boundless CFC 2.0
56_1 Heat Conductie
57_2 Size 130 × 33 × 30 mm
58_3 Weight 22.6 gr
59_4 Temperature 60 - 230ºC /140 - 446ºF
60_5 Heat Up Time 25 sec
61_6 Chamber Size 0,5 gr
62_7 Control type Digitaal
63_8 Used With Droge Kruiden

Koop Boundless CFC 2.0

Wat zit er in de doos?

Wanneer je de Boundless CFC 2.0 koopt, ontvang je veel meer dan de vape zelf. Bij het openen van de doos, komen de volgende accessoires aan het licht:

Waterpijpadapter USB-oplaadkabel
2 extra mondstukgaasjes 3 oven screens
Borsteltje Roertooltje
Handleiding

Boundless CFC 2.0 versus Boundless CFC 1.0

De Boundless CFC 2.0 kwam op de markt als de nieuwe en verbeterde versie van zijn voorganger: de Boundless CFC 1.0. Hoewel beide modellen handig zijn voor onderweg, heeft de nieuwere versie enkele duidelijke verbeteringen. Ten eerste kwam het bij het eerste model regelmatig voor dat het mondstuk barstte en oververhit raakte. De CFC 2.0 omzeilt deze problemen met een stevigere buitenkant en een verbeterde vorm.

Naast een betere weerstand tegen slijtage, biedt de CFC 2.0 ook een grotere oven, wat betekent dat je meer ruimte hebt om wiet in te stoppen. Geniet van grotere hijsjes en dikkere wolken! De CFC 2.0 heeft ook een verbeterde display. Het OLED-scherm geeft meer informatie en ziet er een stuk strakker en beter gepositioneerd uit.

Constructie Boundless CFC 2.0

Een vape kan er nog zo leuk uitzien, hij moet ook comfortabel zijn. Gelukkig voldoet de Boundless CFC 2.0-vaporizer aan beide criteria. Het toestel ziet er niet alleen strak en futuristisch uit, maar voelt ook fantastisch aan. Hoe hebben de ontwerpers dit gedaan? Nou, met behulp van medische en food-grade materialen. Deze maken het apparaat niet alleen veiliger, maar ook robuuster.

Hiermee is de nieuwe Boundless echt superaangenaam om te gebruiken. De getextureerde groeven zorgen daarbij voor meer grip, en de ingebouwde ribbels die de warmte afvoeren, verbeteren het hand-comfort.

Hoe gebruik je de Boundless CFC 2.0?

Maar hoe gebruik je de Boundless CFC 2.0 dan precies? Wanneer je deze vape eindelijk ontvangt, volg dan onderstaande stappen om er optimaal van te genieten:

 1. Verwijder het mondstuk, en vul de kamer met je favoriete wietsoort.
 2. Plaats het mondstuk terug en druk vijf keer op de aan/uit-knop om het apparaat aan te zetten.
 3. Selecteer de gewenste temperatuur met de knoppen naast het OLED-scherm.
 4. Laat het apparaat opwarmen, neem een hijs en genieten maar!

Je kunt de Boundless CFC 2.0 ook in combinatie met je favoriete bong gebruiken. Zo maakt de meegeleverde waterpijpadapter het apparaat compatibel met je waterpijp. Door de damp door het water van je bong te leiden, worden de hijsen nog zachter!

Vaporizer review Boundless CFC 2.0
 • Draagbaarheid

Met een lengte van slechts 130mm past de Boundless CFC 2.0 perfect in je hand. Je kunt deze betrouwbare vape dan ook overal mee naartoe nemen, hij valt nooit op. Hij past bijvoorbeeld in je broekzak, maar ook prima in een kleine tas of zelfs je portemonnee. Of je nu een weekendje gaat kamperen of gewoon iets onopvallends nodig hebt om te vapen tijdens je lunchpauze, de Boundless CFC 2.0 stelt nooit teleur!

 • Onderhoud

De Boundless CFC 2.0 vereist minimaal onderhoud. Je hoeft hem na elke sessie niet helemaal te ontstoppen of compleet af te schrobben. Door het kleine en compacte formaat is af en toe een lichte schoonmaakbeurt voldoende. De enige componenten die aandacht nodig hebben, zijn het gaasje, het mondstuk en de oven.

 • Levensduur batterij: vapen tijdens het opladen

De Boundless CFC 2.0 vape heeft een interne 1200mAh batterij. Deze zorgt ervoor dat het apparaat gedurende 45 minuten continu blijft werken bij temperaturen van 198°C en 204°C. Dit komt overeen met ongeveer zeven volledige sessies (bij deze temperaturen). Het duurt zo'n drie uur om hem volledig op te laden. Vervolgens kun je hem meenemen en onderweg met een gerust hart diverse keren stoned worden!

Als je haast hebt, kun je de vape ook gebruiken tijdens het opladen. De pass-through-oplaadfunctie betekent dat je ook cannabinoïden kunt inhaleren terwijl de Boundless CFC 2.0 oplaadt. Het handig geplaatste kabeltje, aan de onderkant van het apparaat, zit daarbij niet in de weg.

Vape-prestaties Boundless CFC 2.0

Met deze betaalbare vape krijg je echt waar voor je geld. Hij beschikt over een grote keramische verwarmingskamer waar per keer tot 0,5g gemalen wiet in past. Het conductieverwarmingssysteem geeft de cannabinoïden en terpenen daarbij uitstekend vrij.

Om het meeste uit je wiet te halen, raden we aan wat ruimte in de kamer over te laten. Op deze manier kun je het materiaal na elke hijs een beetje verplaatsen om te zorgen dat je alle fytochemicaliën verdampt. De Boundless CFC 2.0 verwarmt ook snel. Het duurt ongeveer 25 seconden om 198°C te bereiken en 45 seconden om 230°C te bereiken.

 • Temperatuurinstellingen

Met de Boundless CFC 2.0 kun je temperaturen (in stapjes van één graad) van 60°C t/m 230°C selecteren. Met de knop dicht bij het OLED-scherm heb je zo volledige controle over de sterkte van elke hijs. Sommige gebruikers geven de voorkeur aan lagere temperaturen en zachtere damp, terwijl anderen liever een stevigere hijs hebben. Met deze nauwkeurige temperatuurcontrole kun je je op specifieke fytochemicaliën focussen. Terpenen en cannabinoïden hebben allemaal bepaalde kookpunten, wat betekent dat je met het aanpassen van de temperatuur bepaalde effecten kunt genereren.

Vaporizer review Boundless CFC 2.0
 • Dampkwaliteit

De Boundless CFC 2.0 zorgt voor bevredigende trekken en smaakvolle damp. Bij lagere temperaturen krijg je meer smaak en dunne damp. Hogere temperaturen hebben meer invloed op de smaak, maar je krijgt er ook grotere wolken mee, mocht dat je ding zijn.

Hoe maak je de Boundless CFC 2.0-vaporizer schoon?

Je zult merken dat het supereenvoudig is om de Boundless CFC 2.0 vape schoon te maken. Bekijk hieronder wat je nodig hebt en hoe je dit doet:

Benodigdheden:

Klein glaasje isopropylalcohol Glas warm zeepsop
Wattenstaafje Keukenpapier
Borsteltje

Stappen:

 1. Verwijder het mondstuk.
 2. Verwijder met het reinigingsborsteltje het vuil uit de verwarmingskamer.
 3. Week het gaasje in isopropylalcohol.
 4. Veeg met het wattenstaafje en wat isopropylalcohol het mondstuk en de siliconenpakking af, en dompel beide vervolgens in het sopje onder.
 5. Verwijder met het wattenstaafje het vuil van de lastigere bereikbare plekken van het mondstuk.
 6. Spoel alle onderdelen met warm water af.
 7. Leg ze op een vel keukenpapier om ze te laten drogen en zet ze daarna weer in elkaar.

Voor wie is de Boundless CFC 2.0 vape geschikt?

De Boundless CFC 2.0-vaporizer is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en draagbare vape. Ten eerste straalt dit apparaat eenvoud uit. Met zijn kleine formaat en grote verwarmingskamer kun je overal en altijd stevige hijsjes nemen!

Bovendien is dit apparaat supergebruiksvriendelijk. Met een breed temperatuurbereik, eenvoudig schoon te maken onderdelen en minimaal onderhoud is deze vape een uitstekende keuze voor frequente gebruikers.

Voordelen
Zeer draagbaar Strak design
Verbeterd OLED-scherm Grote verwarmingskamer
Vapen tijdens het opladen Betaalbaar
Waterpijpadapter
Nadelen
Alleen droge kruiden Geen fancy functies of app

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.