By Luke Sumpter


De stereotype stoner wordt vaak neergezet als uber chill, misschien zelfs als een beetje onnozel. De realiteit is echter dat lang niet alle wietgebruikers op de bank hangende dudes zijn. Integendeel, de onderstaande soorten houden je gefocust en maken je klaar om alles gedaan te krijgen wat er maar op je pad komt. De fytochemische samenstelling van elke soort is supergeschikt voor het aanwakkeren van je creativiteit, of voor het afmaken van huis-, tuin-, en keukenklusjes.

Welke taak er ook voor je ligt, deze stimulerende cultivars helpen je een handje!

1. Mother Gorilla

Een energieboost nodig? Zoek niet verder. Mother Gorilla stamt af van Gorilla Glue 4, een bekroonde krachtpatser uit de VS met een torenhoog THC-gehalte. Onze breeders kruisten deze beroemde cultivar met Reina Madre, een sativa-achtige soort met opwekkende effecten. Het resultaat is een sativa-dominante polyhybride met een indrukwekkend THC-gehalte en een complex terpenenprofiel.

Ben je een fervent wake-and-baker? Of heb je misschien een mini boost nodig tijdens het studeren? Elke keer dat je een oppepper zoekt, biedt Mother Gorilla een helpende hand. Het THC-gehalte van maar liefst 23% zorgt voor een meer dan gemiddelde opkikker. En haar heerlijke terpenen zorgen voor een aanhoudende energieke high, plus subtiele chocolade-, aardse- en Skunk-smaken met een vleugje citrus.

Binnen groeit deze compacte variëteit uit tot een hoogte van tussen de 60 en 100cm en produceert ze tot wel 500g/m² gedurende een bloeitijd van negen tot tien weken. Kweek je liever buiten, dan kun je zo rond begin oktober planten tussen de 140 en 180cm verwachten. Qua opbrengst moet je daarbij denken aan 500-550g per plant.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 weken
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Euforisch, Rustgevend

Koop Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)

2. North Thunderfuck

Zit je tegen een deadline aan, of stel je constant bepaalde klusjes uit? Overweeg dan North Thunderfuck. Deze bijzondere wietsoort zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Sterker nog, grote kans dat je er zelfs lol in begint te krijgen! Deze hybride stamt af van Matanuska Thunderfuck Bx3 en heeft een uitgebalanceerd genetisch profiel van 50% indica en 50% sativa. North Thunderfuck behoort daarmee tot onze USA Premium-categorie en laat in alle glorie zien waartoe Amerikaanse breeders in staat zijn!

Maar wat maakt North Thunderfuck zo'n opwekkende soort? Ten eerste zijn haar toppen bedekt met een dikke laag glandulaire trichomen met een THC-gehalte van 22%. Daarmee activeer je binnen no time de cannabinoïdereceptoren in je hersenen. Bovendien zorgt het pittige terpenenprofiel met vooral limoneen voor extra scherpte en alertheid. Heerlijke citrus-, dennen- en Skunk-smaken gaan hand in hand met dit oppeppende effect.

North Thunderfuck produceert flinke oogsten waarmee je wel weken zoet bent. Binnenplanten worden tussen de 80 en 120cm hoog en produceren gedurende een bloeitijd van acht tot negen weken tot wel 500g/m². Wanneer je onder de zon kweekt, bereiken je planten maximaal 190cm, met daarbij een opbrengst van 550g per plant.

North Thunderfuck

North Thunderfuck
23_genetic background_1 Matanuska Thunderfuck Bx3
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Half Oktober
22_Effect_1 Euforisch

Koop North Thunderfuck

3. Green Crack Punch

We kennen allemaal wel iemand die twijfelt over de vraag of cannabis stimulerende effecten heeft. Green Crack Punch is de perfecte soort om die twijfels voorgoed weg te nemen. Of je nu houdt van een “wake en bake” of in de middag een boost nodig hebt, deze plant is perfect.

Moet je een belangrijk verslag inleveren voor 5 uur? Of wil je het huis een hoognodige lenteschoonmaak geven? Green Crack Punch helpt bij het voldaan afronden van je dagtaken. Ze produceert een bevredigende mentale roes die geweldig is als je een boost energie en focus nodig hebt. Na een aantal uren verspreidt deze buzz zich naar je spieren. Hierdoor voel je je heerlijk relaxed en op je gemak.

Green Crack Punch heeft een heerlijk fruitig aroma dat pittige vleugjes citrus combineert met zoete smaken van bessen en druiven. Deze kruising is afkomstig van de beruchte Green Crack en Purple Punch. Daarmee is ze een subtiel sativa-dominante soort met prachtige toppen. Deze hebben bovendien levendige oranje en roze tinten en grofweg 18–20% THC.

Vergelijkbaar met de eerste soort op deze lijst, presteert Green Crack Punch buiten het best. Dit is zo’n plant die voldoende ruimte vereist en in de juiste omstandigheden tussen de 180 en 220cm hoog wordt. Binnen doet Green Crack Punch het echter ook prima. Wel hebben ruimtelijke beperkingen daarbij invloed op de groei. Zodoende levert ze waarschijnlijk minder op. Haar extreme weerbaarheid tegen plagen, droogtes en slecht weer maken haar echter een geweldige soort voor alle soorten kwekers. Dus ook voor beginners.

Royal Runtz

Hoe ziet jouw ochtendritueel eruit? Begin je met een verfrissende douche, of toch eerst met een kop koffie? Wat je ook gebruikt om je hersenen op te starten, je kunt nu Royal Runtz aan je ochtendritueel toevoegen. De levendige kleuren groen, geel, paars en oranje van deze planten fleuren je op spectaculaire manier helemaal op. Onze deskundige breeders hebben deze cultivar gecreëerd met behulp van de legendarische new school oudersoorten Gelato en Zkittlez. Het resultaat is een plant met een uitgebalanceerd genetisch profiel van 50% indica en 50% sativa.

Royal Runtz onderscheidt zich in veel opzichten van andere soorten, maar vooral met haar verbluffende THC-gehalte van maar liefst 27% (!). Al na één hijsje voel je een explosieve energiegolf door je zenuwstelsel stromen. Neem er nog een paar, en voor je het weet, zit je met een muziekinstrument, penseel of notitieblok in je hand. Wat je vandaag ook in je agenda hebt staan, met Royal Runtz wordt elke dagtaak een plezier. Haar heerlijke smaken van snoep en fruit zijn de kers op de taart.

Deze soort is ook een feest om te kweken. Binnen gedijt ze prima in kleine ruimtes en wordt ze maximaal 130cm hoog. Ondanks haar kleinere formaat slaagt ze er toch in om 500g/m² op te leveren na een bloeitijd van acht tot negen weken. Buiten groeit Royal Runtz uit tot wel 160 tot 180cm, en produceert ze maximaal 450g/plant. Rond half oktober kun je oogsten.

Royal Runtz

Royal Runtz
23_genetic background_1 Gelato x Zkittlez
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90-130 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 400 - 450 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 180 cm
27_harvest period_1 Half Oktober
22_Effect_1 Euforisch, Stimulerend

Koop Royal Runtz

Triple G

Triple G roken voelt alsof je koud water in je gezicht spettert, maar dan op de best mogelijke manier. Deze indica-dominante hybride prikkelt je zintuigen, genereert focus en geeft je een creatieve boost. Geniet van haar bovengemiddelde THC-gehalte van 26% en haar vele zoete en fruitige terpenen. Triple G biedt daarmee een euforische en heldere high, perfect voor als je een drukke dag voor de boeg hebt.

Naast haar opbeurende chemische profiel, ziet Triple G er ook nog eens stralend uit. Ze maakt zichzelf meteen het middelpunt van de kweekruimte of tuin. Zo heeft de kern van haar toppen oogverblindende felgroene en oranje kleuren. Dichter bij de puntjes vind je mooie, paarse bladeren. Dit alles wordt nog mooier wanneer de temperaturen tegen het einde van het seizoen iets naar beneden gaan.

Qua productiviteit scoort Triple G hoog. Binnenplanten worden gemiddeld 90 tot 140cm en produceren maximaal 575g/m² gedurende een bloeitijd van rond de 8-9 weken. Buiten wordt ze 180cm hoog en levert ze half oktober zeker zo’n 600 tot 650g/plant op.

Triple G

Triple G
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Gelato 33
33_Yield indoors_1 525 - 575 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 26%
28_Type Blend_1 Sativa 15% Indica 85%
34_yield outdoor_1 600-650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140-180 cm
27_harvest period_1 Half Oktober
22_Effect_1 Euforisch, Helder, Motiverend, Snel Denken

Koop Triple G

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.