USA DAYS — Tot 50% korting op USA strains CTA: Koop Nu

By RQS Editorial Team

Laten we een ding duidelijk maken; het cliché dat stoners altijd een zak Cheetos eten terwijl ze voor zich uit staren, is verre van accuraat. Zeker, cannabis is soms heel rustgevend. Sommige soorten hebben echter stimulerende effecten. Deze dragen bij aan je concentratie, motivatie en productiviteit. Om je te helpen genieten van cannabis zonder clichés, zijn hier 5 soorten die erom bekendstaan energie te geven.

CHOCOLATE HAZE

Haze variëteiten zijn altijd een goede keuze als je productief, gemotiveerd en gestimuleerd wilt blijven. Onze Chocolate Haze combineert een opwekkende en stimulerende high met fantastische aroma’s en smaken.

Haze variëteiten zijn megapopulair in Amsterdam en andere regio's in Europa. Veel mensen vergeten echter dat deze soorten oorspronkelijk uit het Amerikaanse Californië komen. Onze Chocolate Haze variëteit is daarop geen uitzondering. Deze is veredeld uit een kruising tussen Cannalope Haze en OG Chocolate Thai. Het eindresultaat is een krachtige soort die net zo’n genot is om te kweken als om aan te steken.

Met grofweg 20% THC is dit een zeer sterke soort die een vrijwel directe boost energie geeft. De effecten van Chocolate Haze zijn daarnaast langdurig. Daarmee is de soort perfect voor in de middag wanneer je wel wat extra’s kunt gebruiken. Wees echter voorzichtig. Door het lekkere rijke chocoladearoma is het lastig om de joint neer te leggen.

Chocolate Haze is het beste buiten op een goede plek met genoeg zonlicht, ruimte en grond te telen. Met hoogtes van rond de 200cm produceert deze plant zeer goede opbrengsten van tot wel 500g/plant. Aangezien ze gevoelig is voor schimmel en 9–10 weken nodig heeft om te bloeien, is Chocolate Haze vooral geschikt voor ervaren telers. Je moet echt over genoeg tijd en vaardigheden beschikken om alles eruit te halen.

Chocolate Haze
Chocolate Haze
OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
9 - 11 Weken
THC: 20
Sativa 95% Indica 5%
450 - 500 gr/plant
150 - 200 cm
Eind oktober
Zwaar

Koop Chocolate Haze

GREEN CRACK PUNCH

We kennen allemaal wel iemand die twijfelt over de vraag of cannabis stimulerende effecten heeft. Green Crack Punch is de perfecte soort om die twijfels voorgoed weg te nemen. Of je nu houdt van een “wake en bake” of in de middag een boost nodig hebt, deze plant is perfect.

Moet je een belangrijk verslag inleveren voor 5 uur? Of wil je het huis een hoognodige lenteschoonmaak geven? Green Crack Punch helpt bij het voldaan afronden van je dagtaken. Ze produceert een bevredigende mentale roes die geweldig is als je een boost energie en focus nodig hebt. Na een aantal uren verspreidt deze buzz zich naar je spieren. Hierdoor voel je je heerlijk relaxed en op je gemak.

Green Crack Punch heeft een heerlijk fruitig aroma dat pittige vleugjes citrus combineert met zoete smaken van bessen en druiven. Deze kruising is afkomstig van de beruchte Green Crack en Purple Punch. Daarmee is ze een subtiel sativa-dominante soort met prachtige toppen. Deze hebben bovendien levendige oranje en roze tinten en grofweg 18–20% THC.

Vergelijkbaar met de eerste soort op deze lijst, presteert Green Crack Punch buiten het best. Dit is zo’n plant die voldoende ruimte vereist en in de juiste omstandigheden tussen de 180 en 220cm hoog wordt. Binnen doet Green Crack Punch het echter ook prima. Wel hebben ruimtelijke beperkingen daarbij invloed op de groei. Zodoende levert ze waarschijnlijk minder op. Haar extreme weerbaarheid tegen plagen, droogtes en slecht weer maken haar echter een geweldige soort voor alle soorten kwekers. Dus ook voor beginners.

Green Crack Punch
Green Crack Punch
Green Crack x Purple Punch
450 - 500 gr/m2
90 - 160 cm
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
180 - 220 cm
Eind September
Euforisch, Rustgevend

Koop Green Crack Punch

 

ROYAL AK

Royal AK is onze variant op de klassieke AK-47. Ze is veredeld uit Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse variëteiten. Deze krachtige soort heeft dan ook geweldig veel kracht en een fijn aroma. Hoewel ze soms als een knockout plant wordt beschouwd, geeft onze versie een aangename, evenwichtige high die ontzettend veelzijdig is. Het is dan ook geen verrassing dat ze ontelbare cannabis cups en onderscheidingen heeft gewonnen.

Royal AK is licht sativa dominant en bevat THC gehaltes van grofweg 19%. Doordat ze cerebrale euforie combineert met lichte fysieke ontspanning, is ze geweldig om stress te verlichten en je te focussen. Heb je veel aan je hoofd? Dan verschaft ze je de helderheid die nodig is om stress te verdrijven, een plan te maken en aan het werk te gaan. Fantastisch tijdens een drukke ochtend of op de vroege middag, aangezien de effecten een aantal uren duren.

Royal AK heeft een boeiend aroma dat aardachtige tonen met vleugjes zoete dennen combineert. Ze levert een zachte rook op en dankzij de hoge harsproductie is ze geweldig voor hasj en andere concentraten. Gezien de kracht, het aroma en de evenwichtige effecten, is het geen wonder dat AK-47 wereldwijd zo populair is.

Net als haar effecten die evenwichtig zijn, heeft Royal AK ook een gebalanceerd groeiprofiel. Ze is zowel binnen als buiten te kweken en levert in beide gevallen geweldige resultaten op. De plant bloeit in grofweg 8–9 weken. Daarbij biedt ze betrouwbare opbrengsten van 525–575g/m² binnen en tot 650g/plant buiten.

Royal AK

Royal AK
Columbian, Mexican, Thai & Afghan
525 - 575 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 weken
THC: 19%
Sativa 60% Indica 40%
600-650 gr/plant
130 - 170 cm
Begin Oktober
Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Royal AK

LEMON SHINING SILVER HAZE

Ook dit is een uitstekende Haze variëteit. Deze variant op de klassieke Lemon Haze produceert een langdurige cerebrale high. Die is bovendien soms zeer psychedelisch. Wil je Lemon Shining Silver Haze gebruiken om productief en creatief te blijven? Neem dan kleine of zelfs microdoseringen. Wil je echter juist volledig ontspannen, dan nemen de psychoactieve effecten van deze soort je mee naar andere planeten.

Deze soort is een kruising tussen Lemon Skunk en Shining Silver Haze en heeft een supersterk, zoet citrus aroma. Zeer kenmerkend voor Haze variëteiten. Met tot wel 25% THC geeft deze soort je al na een paar hijsjes een alert en energiek gevoel. In hogere doses is Lemon Shining Silver Haze meer psychedelisch. Daarbij geeft ze je een krachtige euforie; geweldig om samen met een hechte groep vrienden te ervaren. Mocht je haar echter overdag willen gebruiken, doe het dan rustig aan voor een mildere cerebrale high die niet te overheersend is.

In de kweekruimte komen de sativa genen van Lemon Shining Silver Haze goed tot uitdrukking. Deze planten worden groot en produceren gemiddelde opbrengsten van 500g/plant. In de juiste buitenomstandigheden produceert ze soms echter wel 1000g/plant. Binnen zijn de planten aanmerkelijk kleiner, maar produceren ze nog wel 425–475g/m².

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze
Lemon Skunk x Shining Silver Haze
600 - 650 gr/m2
80 - 140 cm
9 - 10 weken
THC: 21%
Sativa 75% Indica 25%
650 - 700 gr/plant
130 - 170 cm
Half Oktober
Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Lemon Shining Silver Haze

SOUR DIESEL

Deze soort heeft geen introductie nodig. Sour Diesel is een hybride die de wereld heeft veroverd. Deze soort is wereldwijd geliefd, van de nieuwste dispensaria in Noord-Amerika tot de oudste coffeeshops in Amsterdam.

Sour Diesel is een unieke mix van Original Diesel, Northern Light, Shiva en Hawaiian genen. Het resultaat is een super betrouwbare hybride met zeer evenwichtige effecten. Hoewel de meeste soorten op deze lijst een cerebrale uitwerking hebben, is deze soort meer fysiek van aard. In plaats van de mentale euforie die je bijvoorbeeld van een Haze krijgt, geeft Sour Diesel je een mentaal helder en fysiek ontspannen gevoel. En dat voor een aantal uren.

Deze soort heeft net als andere Diesel variëteiten een zeer uniek aroma. Dit bestaat uit kruidachtige, licht bloemige vleugjes en zure, bijna chemisch-achtige ondertonen. Zoals de meeste hybrides presteert Sour Diesel zowel goed bij binnenteelt als buiten in de tuin. De potentiële opbrengst ligt binnen rond de 500g/m² en bedraagt buiten 600g/plant. Hoewel Sour Diesel soms wel 11 weken nodig heeft om te bloeien, is ze het wachten ruimschoots waard.

Sour Diesel

Sour Diesel
Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
475 - 525 gr/m2
90 - 160 cm
10 - 11 Weken
THC: 19%
Sativa 70% Indica 30%
550 - 600 gr/plant
150 - 200 cm
Eind oktober
Fysiek Ontspannend, Helder

Koop Sour Diesel

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.