Snelbloeiende Royal Creamatic smaakt en geurt fantastisch

Royal Creamatic heeft een hele ronde verschijningsvorm, die nog het meest lijkt op clusters kleine golfballetjes. De structuur is zeer dicht en prachtige bedekt met trichromen. Met name deze variëteit is een van de weinige geteste soorten die enigszins paars zijn; hij is iets donkerder dan het gebruikelijke lime-groen met donkere haartjes die levendig oranje van kleur zijn.

Royal Creamatic heeft een kenmerkende intense zoete geur, vergelijkbaar met karamel wat net op zijn kookpunt is gekomen. Het heeft een heerlijk vleugje kruidigheid wat overspoeld wordt door zijn stroperige zoete karamelaroma. Ik bespeurde ook een uitgesproken aroma wat deed me denken aan een heerlijke rijkgevulde karamelreep. Samengevat geeft het aroma een hele prettig zoete geur van een boeket bloemen.

Royal Creamatic in flower
Royal Creamatic in flower

Bij het uitproberen van mijn eerste joint met Royal Creamatic merkte ik dat de zoete en intense karamelsmaak onmiddellijk bleef hangen op mijn tong en in mijn hele mond. De smaak was vergelijkbaar met de stroperige zoete snoepachtige karamelgeur, met een duidelijke boventoon van een bosachtige bijna rokerige smaak, die mooi in balans is met de bijna super-zoetheid van Royal Creamatic.

De rook die het produceert is van een bijna romige consistentie die eindeloos in mijn mond lijkt te hangen. Deze rook is aanvankelijk zeer zacht, maar tegen het einde constateerde ik dat het een beetje stugger werd, maar niet op een vervelende manier.

Bij het testen van Royal Creamatic als eerste rookervaring van de dag, merkte ik dat de effecten me zeer snel en stevig raakte. Ik kon de rook onmiddellijk door mijn longen voelen stromen; het leverde een algehele zware sensatie op in mijn borst.

Het effect is ook erg cerebraal; ik kon de effecten door mijn hele hoofd voelen, maar bovenal achter de ogen. Het overall resultaat was een zeer verdovend stoned gevoel, en terwijl ik de kamer rondkeek leek het of de dingen waar ik mijn aandacht op richtte vanzelf gingen trillen. U kunt een behoorlijke hard-hitting Indica-buzz verwachten van Royal Creamatic.

De lengte van de buzz duurt tussen de anderhalf tot twee uur. De effecten zijn onmiddellijk en hard-hitting in het begin, en ik voelde me zeer stoned tijdens de hele buzz, zonder vermindering van het lichamelijke of mentale effect. Ik bemerkte dat mijn comedown me eerder suf dan mellow liet voelen. Kortom, ik beoordeel deze Indica-stonedheid als uiterst krachtige en heavy-hitting. Terwijl ik stoned was, was ik nog steeds in staat om te communiceren met vrienden en me bewust te zijn van mijn sociale interacties.

Het is ideaal als u een diepe behoefte om volledig te ontspannen of gemotiveerd bent om iets af te krijgen. Ik vond Royal Creamatic zeer nuttig als natuurlijke remedie tegen nachtelijke slapeloosheid, omdat het me in staat stelde om snel in slaap te vallen. Mijn eindcijfer voor Royal Creamatic is een absolute A.

Kopen Royal Creamatic

Het nieuwste lid van de Royal Queen Seeds Autoflowering zaadcollectie. De Royal Creamatic voegt een nieuwe smaak toe aan de autoflowering familie.

Kopen Royal Creamatic

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.