Als je gek bent op sterke of juist milde rook, indica of sativa, of meer dan wel minder THC, dan kun je je opties terugbrengen en cannabiszaden kopen die aan al je verwachtingen voldoen. Maar als je wilt dat je wiet inslaat als een bom, overweeg dan een van de tien beste cannabissoorten die 2015 heeft te bieden. Het aantal fans van deze gefeminiseerde planten neemt snel toe, om zeer goede redenen.
Amnesia Haze Wiet Planten
1. Amnesia Haze
Een van Hollands populairste genetische hybriden. Amnesia Haze is een sterke en geharde soort met prachtige opbrengst indoor. Andere soorten cannabis mogen makkelijker en sneller zijn, maar als je een verstokte roker bent of een teler die het neusje van de halm wil, dan is deze sativa haze-hybride jouw ticket naar de zalige vergetelheid.


Critical Wiet Planten
2. Critical
Als je elke zaadbank uitkamt, op zoek naar de beste indoor indica’s, dan heb je mazzel. Critical is een soort met een hoge opbrengst die slechts zeven weken nodig heeft om te gaan bloeien, dus je kunt er meer groeiseizoenen uitpersen dan gewoonlijk tijdens het jaar. Critical kan dienst doen als een heerlijk nachtmutsje vanwege de fysieke high die het biedt, en het is ook een goede keus voor medicinale-marihuanagebruikers die niet te veel THC bij hun CBD willen.
White Widow Wiet Planten
3. White Widow
Dat deze soort in de Top 10 staat zal geen enkele wiet-aficionado verbazen. Al decennia lang hebben White Widow-oogsten een aantal van de beste cannabiszaden ter wereld opgeleverd, en de ultra-herkenbare naam betekent dat er duizenden recent gekweekte exemplaren zijn en casestudies waar je van kunt leren. White Widow bloeit in negen weken en gedijt goed in koude maar zonnige streken, of binnen onder lampen van 600 watt. Als je White Widow toevoegt aan je favoriete wietsoorten, kies je voor een klassieker die alleen maar beter wordt.
OG Kush Wiet Planten
4. OG Kush
Als je geïnteresseerd bent in het kweken van cannabiszaad dat het beste van indica en sativa in zich verenigd, dan is OG Kush de soort voor jou. OG staat voor ‘ocean grown’, maar het is niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel mensen denken dat het ‘original gangster’ betekent. De geur en smaak van de soort vormen een al even sterke combinatie van brandstof en citrus, en beide blijven lang hangen na de eerste hijs, als betrof het een psychedelische high.
Skunk Wiet Planten
5. Skunk XL
Deze gefeminiseerde soort vergt weinig onderhoud van kwekers maar is exquise geschakeerd voor rokers. Ze is half sativa en half indica, waarbij de eerste meteen mentaal inslaat en de laatste je sensueel omhelst en je lichaam geleidelijk opwarmt. Zelfs haar nasmaak is een aangename mix van zoet fruit en bloemen. Als je van grote toppen houdt en van nog grotere opbrengsten, dan is Skunk XL een prima keus.

Special Queen Wiet Planten
6. Special Queen
Deze skunk-hybride heeft haar koninklijke status absoluut verdiend. Special Queen is een klassieke plant die de genetische blauwdruk bevat voor de meeste medicinale cannabis die vandaag de dag in Europa wordt geteeld. Ze bloeit binnen acht weken, en als het zover is, is ze rustgevender dan een kalmeringsmiddel en opwekkender dan een motivatiegoeroe. Heb je Special Queen eenmaal gekweekt, dan kan het zijn dat andere wietzaden niet langer voldoen.
Northern Light Wiet Planten
7. Northern Lights
Bijna een dozijn verschillende Afghaanse cannabissoorten werden gekruist en teruggekruist voordat Northern Lights uiteindelijk het licht zag. Nu is ze beroemd in Noord- en Zuid-Amerika vanwege haar krachtige indica high en dichte toppen. Die toppen lijken waarachtig te gloeien tegen het eind van haar oogsttijd, doordat ze volledig overdekt zijn met vuurrode hars. Ook een aankondiging voor de rokers, natuurlijk.

Super Silver Haze Wiet Planten
8. Shining Silver Haze
Als gouden indica’s als Northern Lights niet jouw ding zijn, dan zal je deze zilveren sativa waarschijnlijk te gek vinden. Shining Silver Haze is de laatste in een lange lijst van zorgvuldig gecultiveerde haze-hybriden, en de genetische experimenten betaalden zich absoluut uit. Ze smaakt en ruikt zo zoet als maar kan, en haar mentale high is een directe en dromerige ervaring die zich ontwikkelt tot een nevelsluier – haar naamgenoot haze – zelfs bij de meest serieuze rokers.
Special Kush Wiet Planten
9. Special Kush
Als je cannabiszaden koopt, staat kush altijd op het menu. Deze familie telt enkele van de beste cannabissoorten, en Special Kush behoort daar absoluut toe. Ze komt uit het Midden-Oosten maar gedijt goed in de warme klimaten van Noord-Afrika en Zuid-Europa, waar ze zich gewoonlijk houdt aan de belofte die besloten ligt in haar stevige, kleine bloesems, van top tot teen. De toppen zijn basaal maar overvloedig, dus is ze een goede plant om mee te beginnen voor onervaren kwekers.
Haze Berry Wiet Planten
10. Haze Berry
Bosbes en haze komen samen om de zoete smaak en de cerebrale high van deze Californische hybride mogelijk te maken. Haze Berry groeit als een sativa en begint gladjes en energiek voor rokers, maar blijft lang genoeg doorwerken om te veranderen in een indica-achtige fysieke high die ontspant. Dat maakt haar tot een uitstekende kandidaat voor medicinale marihuana, en het hoeft dan ook niet te verbazen dat haar populariteit gestaag toeneemt onder medische hulpposten en telers in de Verenigde Staten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.