Cannabis is een van de meest intense en heerlijk ruikende planten op aarde. Ze maakt in de toekomst ongetwijfeld onderdeel uit van boeketten en bloemstukken. Maar wat geeft cannabis nu zo’n uniek en ongelofelijk aroma? Het oppervlak van cannabistoppen bevat minuscule paddenstoelvormige klieren die we trichomen noemen. Dit zijn als het ware kleine fabriekjes die secundaire metabolieten produceren; moleculen die de plant helpen overleven in de natuur. Onder deze moleculen vallen onze geliefde cannabinoïden, maar ook aromatische chemicaliën die terpenen heten.

Het zijn de terpenen die zulke intense en diverse aroma’s en smaken produceren. Ze zijn echter niet uniek voor cannabis. Terpenen zijn ook verantwoordelijk voor de kenmerkende geuren van dennenbomen en vruchten, zoals sinaasappels en citroenen. De moleculen zitten in hoge concentraties in cannabistoppen en leveren intense zintuiglijke sensaties. Ze dragen niet alleen bij aan de bijzondere geuren, maar versterken tevens de werking van cannabinoïden, zoals THC en CBD.

TOP 10 LEKKERSTE CANNABISSOORTEN

Hier is de top 10 van smakelijkste cannabissoorten.

FRUIT SPIRIT

Fruit Spirit komt voort uit een veredelingsproject gericht op de creatie van een soort met meer smaak dan elke andere. Dit smaakgenot is het resultaat van de kruising tussen White Widow en Blueberry. De toppen barsten van de terpenen die geuren van zoete bosbessen verspreiden. Elke hijs van de bong of joint zit boordevol smaak. Fruit Spirit is de perfecte toevoeging aan edibles en cocktails voor een psychoactief tintje. De indica-dominante high is licht stoned, zeer kalmerend en goed om een boeiend gesprek op gang te krijgen. Een THC gehalte van 18% zorgt ervoor dat de high snel werkt en redelijk intens is. Binnen leveren planten tot wel 425g/m² op en buiten zijn ze goed voor 525g/plant.

Fruit Spirit by Royal Queen Seeds

Fruit Spirit

Fruit Spirit Royal Queen Seeds

Genetic background Blueberry x White Widow
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 60% Sativa, 40% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 220 cm
Harvest time Early October
Effect High (sweet taste)
 

Buy Fruit Spirit

FAT BANANA

Fat Banana biedt een heuse tropische sfeer en geeft je bong en vape hits een immense smaak. Door haar fruitige, zoete en tropische aroma verlang je bij iedere hijs naar meer. Wees wel voorzichtig, want ze bevat THC gehaltes van rond de 25%. Haar high is intens, extreem stoned en plakt de roker aan de bank met een gigantische eetlust. Fat Banana is het liefdeskind van de smakelijke ouderplanten Banana en OG Kush. Haar zeer kalmerende aard maakt haar ideaal voor een ontspannen avond en voor het slapengaan. Bij binnenteelt levert ze oogsten van 350–400g/m² en wordt ze 140cm hoog. Buitenplanten worden wat hoger, namelijk zo'n 200cm, en geven opbrengsten van ongeveer 500g/plant.

Fat Banana by Royal Queen Seeds

Fat Banana

Fat Banana

Genetic background Banana x OG Kush
Yield indoor 350 - 400 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 25% (aprox.) / CBD: Low
Blend 30% Sativa, 70% Indica
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 170 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Fat Banana

 

HAZE BERRY

De Californische klassieker Haze Berry is een combinatie van de geliefde ouderplanten Blueberry en Shining Silver Haze. Deze krachtige dame prikkelt de smaakpapillen met zoete sensaties en vleugjes bosbes. De toppen gaan heerlijk samen met een fruitsalade of andere snacks en drankjes. Haze Berry is een sativa-dominante soort en produceert een cerebrale, energieke en motiverende high. Ideaal voor overdag of wanneer je een boost concentratie nodig hebt. Een THC gehalte van 20% resulteert in een sterke high. Een klein beetje is al snel genoeg. Gemiddelde gehaltes CBD voorzien je van mentale helderheid en kalmte. Binnenplanten worden 100cm hoog en leveren opbrengsten van 525–575g/m². Buiten geteelde planten produceren oogsten van 650g/plant en groeien uit tot zo'n 180cm.

Haze Berry by Royal Queen Seeds

Haze Berry

Haze Berry Feminized

Genetic background Blueberry x Shining Silver Haze
Yield indoor 525 - 575 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 80% Sativa, 20% Indica
Yield outdoor 600 - 650 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 180 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely stoned long-lasting and body relaxing
 

Buy Haze Berry

PINEAPPLE KUSH

Pineapple Kush produceert dikke, lichtgroene toppen die bedekt zijn met hoge gehaltes trichomen. Het openen van een pot of zak met deze cannabis verspreidt een zeer aangename geur. Deze herken je aan tropische, zoete en fruitige noten. Een hijsje van een blunt of joint met deze soort resulteert in sterke smaken van, je raadt het al, ananas. De high is ontspannend, stress verlichtend, aangenaam en kalmerend. Door de indica-dominante aard is Pineapple Kush geweldig ter ontspanning 's avonds na de maaltijd. Een THC gehalte van 18% leidt tot een zware en licht verdovende high. Binnenplanten bieden oogsten van 500–550g/m² en worden 120cm hoog. Buitenplanten worden met 180cm wat hoger en produceren opbrengsten van 550g/plant.

Pineapple Kush by Royal Queen Seeds

Pineapple Kush

Pineapple Kush

Genetic background Pineapple x O.G. Kush
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 70 - 120 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 180 cm
Harvest time Late September
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Pineapple Kush

CANDY KUSH

Candy Kush is een evenwichtige hybride soort met een bijna gelijke verdeling tussen indica en sativa genetica. Dit geeft een high die voor zowel overdag als in de avonduren geschikt is. De effecten ontspannen het lichaam en geven tegelijk geestelijke energie, focus en een stroom ideeën. De toppen zijn afgeladen met aromatische terpenen die smaken en aroma’s van citrus en zoetheid produceren. THC gehaltes van 18% geven een high die hard inslaat en goed te verwerken is door ervaren blowers, maar een aangename verrassing vormt voor beginners. Verwacht opbrengsten van 500g/m² van 100cm hoge planten bij het binnen kweken van de soort. Kwekers die Candy Kush buiten in de volle grond of potten telen, zien cannabisplanten van 170cm rond de 500g/plant opbrengen.

Candy Kush by Royal Queen Seeds

Candy Kush Express

Candy Kush Express

Genetic background Sweet Special x Royal Kush
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 40% Sativa, 60% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 100 - 170 cm
Harvest time Early September
Effect Physically stoned
 

Buy Candy Kush Express

 

LEMON SHINING SILVER HAZE

Lemon Shining Silver Haze is een aromatische krachtpatser die de kweekruimte vult met aroma’s van citroen en snoep. De geur die van deze schoonheid komt, is werkelijk genoeg om te gaan kwijlen. De sativa-dominante dame is het resultaat van de kruising tussen Lemon Skunk en Shining Silver Haze en bevat een THC gehalte van 21%. Dit is genoeg voor een intens energiek psychoactief effect. De high is positief en cerebraal. Deze soort is ideaal voor fysieke inspanning, met name voordat je gaat wandelen. De subtiele indica effecten zorgen ervoor dat de high overgaat in een kalmerende en meditatieve toestand. Binnenplanten van 140cm brengen 425–475g/m² op. Buitenplanten bieden oogsten van zo'n 500g/plant en bereiken hoogtes van 170cm.

Lemon Shining Silver Haze By Royal Queen Seeds

Lemon Shining Silver Haze

Lemon Shining Silver Haze By Royal Queen Seeds

Genetic background Lemon Skunk x Amnesia Haze
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 170 cm
Harvest time Middle of October
Effect A combination of stoned + high
 

Buy Lemon Shining Silver Haze

SOMANGO XL

Somango XL is een sterke indica variëteit die voor 75% uit indica genetica bestaat. Ze is tot stand gekomen door de kruising van de ouderplanten Jack Herer, Super Skunk en Big Skunk Korean. Somango XL is vernoemd naar haar fruitige mangogeur en zit vol tropische en fruitig smakende terpenen die een doordringende intensiteit toevoegen aan elk hijsje. Hoewel ze indica-dominant is, geeft deze dame een verrassend energieke, stimulerende en heldere high, perfect om dingen te ondernemen. Somango XL staat erom bekend een nogal droge mond te geven, dus zorg dat je een vers glas vruchtensap binnen handbereik hebt. Ze is zowel binnen als buiten succesvol te telen en produceert in beide situaties goede opbrengsten. De plant heeft een korte bloeitijd van 7–9 weken.

Somango XL Royal Queen Seeds

Somango XL

Somango XL Royal Queen Seeds

Genetic background Somango x Critical 47
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 200 cm
Harvest time Late September
Effect Stoned and powerful

Buy Somango XL

GREEN GELATO

Green Gelato is een heerlijke soort die ook serieuze psychoactieve effecten levert. Deze toppen geven een fysiek en mentaal heldere high, gevoed door een monsterlijk THC gehalte van 27%. De pure power van deze variëteit is vooral aan te raden voor mensen die voldoende ervaring hebben met het roken van cannabis. Ze is namelijk voor beginners nogal overweldigend. De krachtige en intense high gaat gepaard met heerlijke smaken van zoetheid, citrus en aarde. Green Gelato is het resultaat van de kruising tussen de inmiddels klassieke ouderplanten Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies. Ze bezit een genetische opmaak die uit 45% sativa en 55% indica genetica bestaat. Binnenplanten bieden forse opbrengsten van 500–700g/m² en worden 120cm hoog. Buiten geteelde planten strekken zich uit tot 200cm en leveren oogsten van 800g/plant.

Green Gelato by Royal Queen Seeds

Green Gelato

Green Gelato

Genetic background Sunset Sherbet x Thin Mint Girl Scout Cookies
Yield indoor 500 - 700 gr/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 8 - 10 weeks
THC strength THC: 27% (aprox.) / CBD: Low
Blend 45% Sativa, 55% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 750 - 800 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Early October
Effect Physical, clear high
 

Buy Green Gelato

BUBBLEGUM XL

Bubblegum XL laat vleugjes zoetheid en snoep achter in je mond na het roken van een pijp of joint. Deze heerlijke soort biedt een evenwichtige, ietwat sativa-achtige high die ontspannend is en tegelijk motiverend en energiek. Een THC gehalte van 19% betekent dat een bonghijs genoeg is om de meeste blowers op een goed niveau te krijgen. De unieke snoepachtige smaak van deze soort is uitstekend om thuis je eigen edibles te maken. Extracten van Bubblegum XL doen het goed in chocolaatjes, fruitgom en verschillende drankjes. Deze smaakvolle soort stamt af van de soorten Power Plant en Santa Maria. Binnen leveren de planten oogsten op van zo'n 500g/m² en buitenplanten bieden rond de 450g/m². Je begrijpt nu waar de “XL” in de naam voor staat.

BubbleGum XL by Royal Queen Seeds

Bubblegum XL

Bubblegum XL

Genetic background Power Plant x Santa Maria
Yield indoor 450 - 500 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 8 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 60% Sativa, 40% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 400 - 450 g/per plant (dried)
Height outdoor 160 - 200 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour
 

Buy Bubblegum XL

CHOCOLATE HAZE

Chocolate Haze komt oorspronkelijk uit Californië, een staat die beroemd is om zijn topkwekers en veredelaars. Ze heeft een ongelofelijk rijke smaak van chocolade en zoetheid waar de blower naar blijft verlangen, hijs, na hijs, na hijs. Ze is ontwikkeld met behulp van de ouderplanten OG Chocolate Thai en Cannalope Haze—elk op zich zeer smakelijke cultivars. Chocolate Haze levert intens opwekkende highs met een stroom aan creatieve gedachten. Dit dankt ze aan haar sativa-dominante genetica en een THC gehalte van 20%. Binnen gekweekte planten in kweekruimtes en tenten bieden forse opbrengsten van tussen de 475–525g/m². Buitenplanten leveren een indrukwekkende 500g/plant op.

Chocolate Haze By Royal Queen Seeds

Chocolate Haze

Chocolate Haze

Genetic background OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
Yield indoor 475 - 525 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 9 - 10 weeks
THC strength THC: 20% (aprox.) / CBD: Low
Blend 95% Sativa, 05% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 450 - 500 g/per plant (dried)
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Chocolate, Sweet, Earthy
 

Buy Chocolate Haze

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.