Regular wietzaadjes groeien uit tot vrouwelijke of mannelijke planten. Feminized zaadjes produceren echter uitsluitend vrouwtjes die heerlijke toppen ontwikkelen. Veel thuiskwekers zijn uitsluitend uit op wiettoppen. Daarom kiezen ze vaak voor feminized zaden. Toch spelen regular wietzaadjes ook een belangrijke rol bij het kweken van cannabis. Denk maar aan veredelen of klonen.

Waarom Zou Je Regular Wietzaadjes Gebruiken?

Als je regular zaden kweekt, verschijnen er ook mannelijke planten in je kweekruimte. Veel kwekers willen echter, zoals aangestipt, alleen toppen kweken en moeten deze planten daarom na het bepalen van het geslacht weghalen. Maar waarom zou je dan überhaupt voor regular wietzaadjes kiezen?

Voor sommige kwekers lonen regular wietzaadjes inderdaad de moeite niet. Maar vergeet niet dat regular zaadjes nodig zijn voor het ontwikkelen van nieuwe soorten en sterke genen. Breeders kunnen met deze zaden pollen van mannelijke planten verkrijgen, maar ook toppen van vrouwelijke wietplanten.

Door regular wietzaadjes te gebruiken, kunnen kwekers zelf thuis dus veredelen. Heb je bijvoorbeeld een soort met een ongelooflijk terpenenprofiel en een andere die een heerlijke high biedt? Dan kun je ze kruisen. Zo kun je een nieuwe soort maken die hopelijk beide kenmerken bezit.

Buiten veredeling om, staan regular wietzaadjes ook bekend om hun taaie, betrouwbare genen. Deze zijn onmisbaar voor kwekers als ze stekken willen nemen. In tegenstelling tot feminized planten, hebben regular moederplanten sterke genen waarmee prachtige, productieve kunnen klonen ontstaan.

Amnesia Haze

In het Nederlandse wietparadijs dwingen weinig namen zoveel respect af als Amnesia Haze. Onze Amnesia Haze regular wietzaden hebben Original Amnesia-genen en daarmee dezelfde sativakracht en -structuur.

Zodra je deze toppen proeft, beleef je een heerlijke trippy stone waarbij je de wereld helderder en mooier ziet dan ooit tevoren. Vervolgens begint zich een fysieke high te manifesteren, waardoor je in een ontspannen toestand terechtkomt. De soort heeft een THC-percentage van 22%, dus je moet de ervaring nooit onderschatten. Geniet van elke hijs en proef de goddelijke smaak van citrusvruchten, specerijen en kruiden.

In de kweekruimte krijgen vrouwelijke Amnesia Haze-wietplanten al gauw een hoge, dunne structuur met langwerpige bladeren en lange, cilindrische toppen die met superveel hars bedekt zijn. De soort is niet de makkelijkste om te kweken, maar ook niet de moeilijkste. Ze heeft een wat langere bloeitijd, een groot postuur en verbruikt veel voedingsstoffen. Binnen bereiken de planten een gemiddelde hoogte van 140cm en kunnen ze na elf bloeiweken maar liefst 650g/m² opleveren. Buiten worden ze echter wel 2 meter hoog, en kun je tot zo'n 700g/plant oogsten.

Amnesia Haze Regular Seed

Amnesia Haze Regular
23_genetic background_1 Origineel Amnesia Haze
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Weken
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 175 - 210 cm
27_harvest period_1 Eind oktober
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Amnesia Haze Regular

White Widow

Of je er nu voor kiest om White Widow-zaden voor veredelingsdoeleinden of voor kweekdoeleinden te gebruiken, ze stellen nooit teleur. White Widow is een 50% indica- en 50% sativa-wietsoort en biedt een unieke, opbeurende en lichamelijk ontspannende high.

Onze White Widow regular is een directe afstammeling van White Widow S1, en nog betrouwbaarder en veelzijdiger dan haar voorgangers. Ze behelst daarbij dezelfde complexe terpenen en kracht als het origineel. Verwacht goddelijke smaken van peper en aarde met een subtiel zoet randje, en een respectabel THC-percentage van 19%. Ondanks dit ogenschijnlijk lage gehalte zijn een paar hijsjes al genoeg om helemaal op te gaan in introspectie en filosofische gesprekken!

Of je haar nu binnen of buiten kweekt, White Widow regular is gemakkelijk te verzorgen en ontvankelijk voor training. Binnen worden de planten maximaal 100cm hoog (ideaal voor kleine ruimtes); buiten kunnen ze bijna twee keer zo groot worden. Met wat goede kweeklampen kun je na 8-10 weken al tot wel 500g/m² aan toppen binnenharken. Buiten kun je in oktober zo'n 600g/plant oogsten.

White Widow Regular Seed

White Widow Regular
23_genetic background_1 Original White Widow
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 10 weken
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 190 cm
27_harvest period_1 Begin Oktober
22_Effect_1 Krachtig, Stoned

Koop White Widow Regular

Critical

Ben je op zoek naar enorme opbrengsten en robuuste planten, dan stellen we je graag voor aan Critical regular. Of je nu solide veredelingsmateriaal of toppen-rijke vrouwelijke planten zoekt, Critical heeft het. Met genen van de legendes Afghan S1 en Skunk S1, is het geen verrassing dat deze plant een feest is om te kweken en te roken!

Naast haar indrukwekkende productiviteit is Critical ook zeer populair vanwege haar heldermakende effect. Een enigszins bescheiden THC-percentage van 18% vormt de perfecte basis voor ontspannende terpenen. Verwacht een rustgevende, maar niet al te intense, fysieke stone. Tel daar de lekkere aardesmaak, fruitige snoepsmaak en dennensmaak bij op, en je kunt je voorstellen dat ieder hijsje een genot is.

We zeiden eerder al dat Critical behoorlijk wat kan opleveren, en dat is een understatement! Binnen kunnen de planten voor een oogst van tot wel 650g/m² zorgen; buiten ligt dit rond de 650g/plant. Dit alles in slechts zeven tot negen bloeiweken (buitenshuis kun je eind september oogsten). De planten zijn wel wat aan de hoge kant; binnen bereiken ze zo'n 140cm en buiten 220cm. Maar met een beetje basisonderhoud is het vrij makkelijk om het beste uit deze soort te halen.

Critical Regular Seed

Critical Regular
23_genetic background_1 Afghan x Skunk
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Weken
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 600-650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Eind September
22_Effect_1 Fysiek Ontspannend, Stoned, Zwaar

Koop Critical Regular

Skunk XL

Skunk heeft bijgedragen aan een ware revolutie in de commerciële cannabisteelt. Skunk XL regular zaden hebben talloze andere soorten voortgebracht, maar zijn ook geschikt om 'gewoon' op te kweken. En de naam zegt het eigenlijk al: deze kruising van Skunk S1 en Afghan maakt behoorlijk indruk op het gebied van de oogst.

Wat effecten betreft, draait het bij Skunk XL om een gebalanceerde lichamelijke en geestelijke high. Deze 50% indica en 50% sativa bevat stimulerende én ontspannende terpenen, waardoor je aanvankelijk een euforisch gevoel kunt verwachten, gevolgd door een sterke lichamelijke stone. En uiteraard is ook de typische zoete en skunky smaak behouden gebleven.

Skunk XL is een geweldige optie voor zowel beginnende als ervaren kwekers, omdat ze goed presteert en weinig problemen oplevert. Binnen kun je de planten op een mooie hoogte van 1 meter houden. Na een bloeiperiode van acht tot negen weken leveren ze daarbij rond de 650g/m² op. Buiten is medio oktober tot wel 675g/plant haalbaar, en worden de planten ongeveer 2 meter hoog.

Skunk XL Regular Seed

Skunk XL Regular
23_genetic background_1 Skunk 1 x Afghan
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 weken
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 625 - 675 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Oktober
22_Effect_1 Gebalanceerd, Helder, Stoned

Koop Skunk XL Regular

Shining Silver Haze

Haze-wietsoorten zijn om allerlei redenen geliefd en elke Haze-soort heeft iets speciaals te bieden. Zo ook Shining Silver Haze regular wietzaden. Shining Silver Haze bouwt voort op diverse lijnen, waaronder Haze, Northern Lights en Skunk, en biedt daarmee een dynamische high en enorme oogsten!

Een ander opvallend kenmerk van Shining Silver Haze is haar aardse, zoete citrussmaak, wat een eerbetoon is aan de Haze-lijn. Wanneer je deze toppen met een vaporizer rookt, komt de smaak het best tot zijn recht. De soort biedt daarbij een opwekkende en energiekmakende high, wat haar ideaal maakt voor creatieve projecten en sociale gelegenheden. Ze is misschien niet ideaal voor 's avonds, maar wel een prima optie voor een wake-and-bake!

Het is daarnaast het vermelden waard dat Shining Silver Haze-planten buiten behoorlijk hoog kunnen worden; tot wel 220cm. Binnenshuis kun je ze echter trainen en op maximaal 1 meter houden. Zorg voor voldoende licht, in welke omgeving dan ook; op die manier garandeer je een optimale groei en bloei. Als je het goed aanpakt, betaalt ze je terug met een berg aan heerlijke toppen. Na een gemiddelde bloeiperiode van 9-11 weken kun je binnen zo'n 650g/m² oogsten; buiten oogst je half oktober tegen de 650g/plant.

Shining Silver Haze Regular Seed

Shining Silver Haze Regular
23_genetic background_1 Haze x (Skunk x Northern Light)
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Weken
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 600-650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Eind oktober
22_Effect_1 Zwaar

Koop Shining Silver Haze Regular

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.