Cannabis mag dan steeds meer geaccepteerd worden, iedere stoner heeft weleens die ene, maar al te bekende ervaring gehad: je wordt ergens, om wat voor reden dan ook, betrapt op het feit dat je stoned bent.

Veel ervaren stoners hebben manieren gevonden om hiermee om te gaan. Maar wat als je relatief nieuw bent met dit soort situaties?

Op welke manier herken en overwin je dergelijke scenario's? Ontdek hier onze beste tips.

RAAK NIET STONED IN ONBEKEND GEZELSCHAP

Bij de eerste hijs worden de adertjes in je ogen knalrood. Je kunt je eigen gegrinnik niet onder controle houden. De marsmannetjes die zojuist bij de buren in de tuin geland zijn, maken je paranoïde. Dit en meer stereotiep stoner-gedrag bij iedere hijs. Herkenbaar? Denk dan serieus goed na over je strategie met betrekking tot je ontwijktechnieken.

Over het algemeen is het goed voor onervaren groentjes om te experimenteren in vertrouwd gezelschap. In je eentje stoned worden, is een eenzame ervaring. Probeer je te omringen met mensen die je kent tijdens je eerste blowsessies.

Op die manier kun je je stoned-blunders op passende wijze in bedwang houden. Het soms ongemakkelijke gevoel van nieuwe mensen ontmoeten gepaard met de paranoia die iedere onervaren smoker weleens kan hebben, is een onaangename combinatie. Tenzij je op je best bent in spontane omstandigheden is het beter bovenstaande situatie te vermijden.

FILOSOFEER NIET OVER JE KOELKAST

Onthoud jezelf van verleidingen waar je later spijt van krijgt. Dit betekent geen ideaal “vreetkick” voedsel in je koelkast of filosoferen over welk onderwerp dan ook. Met wie dan ook. Weet je van jezelf dat je gevoelig bent voor vreetkicks, bereid dan alleen gezonde, “onopvallende” snacks voor.

En ondanks dat je uiteenlopende gedachtes jou misschien fascineren, deel ze niet te veel met anderen. Schrijf ze op en kom er later op terug (nuchter). Je bent vast blij dat je dat gedaan hebt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.