Van alle soorten wiet, is er toch een die met kop en schouders boven de anderen uitsteekt: De wereldberoemde Skunk, die ook wel bekend staat als Skunk #1. Als wij Skunk zeggen, denken de meesten meteen aan wiet of cannabis. Deze soort is een ware klassieker en met reden. Diverse soorten uit Colombia, Mexico en Afghanistan zijn verantwoordelijk voor het uiteindelijke resultaat, een prachtige mix met 85% Sativa en 15% Indica genen. Skunk #1 wordt door veel kwekers gezien als de moeder van honderden moderne hybriden.

Skunk dankt haar naam aan haar geur, die sterk doet denken aan een stinkdier. De meeste huidige soorten hebben een overweldigende, zoete, krachtige, stinkende geur, die ook wat weg heeft van citrusvruchten. De stank is echter niet vervelend, maar eerder aantrekkelijk. 

Skunk staat bekend als de eerste, hybride cannabis soort met een hoge weerstand tegen ziekten en ongedierte en dit verklaart mede haar enorme populariteit bij kwekers, die uit ervaring weten hoe ongedierte en ziektes een oogst kunnen verknallen. Deze weerstand haalt Skunk uit haar hoge calyx-gehalte op haar bladeren. Dit zorgt ervoor dat meer lucht rond de bladeren circuleert en deze lucht zorgt voor droge bladeren. Het resultaat van deze natuurlijke bescherming is dat droge bladeren geen schimmels ontwikkelen. Maar ook het feit dat zij gemakkelijk te kweken is, draagt bij aan haar populariteit. En natuurlijk moeten we niet vergeten dat Skunk #1 in minder dan 60 dagen haar bloeiperiode bereikt.

Skunk is een veelzijdige plant en zal het goed doen op organische bodems en hydrocultuur. Sommige kwekers zijn van mening dat op aarde kweken een betere smaak levert. De donkergroene bladeren die Skunk ontwikkelt, zijn het gevolg van haar Afghaanse genen. De stam van Skunk is sterk en de takken zijn hard en stevig om het gewicht van de toppen te kunnen dragen. 

Bij Royal Queen Seeds kan je terecht voor alle zaden, dus ook voor de gefeminiseerde Skunk #1 zaden. Gefeminiseerde zaden winnen steeds meer aan populariteit bij kwekers omdat ze gegarandeerd vrouwelijke planten opleveren. Misschien was je al op de hoogte van het feit dat uitsluitend de vrouwelijke planten ook daadwerkelijk de zo gewilde toppen opleveren. Door het kiezen voor gefeminiseerde zaden, gaat er geen tijd verloren om er tijdens het kweken achter te komen dat je mannetjes hebt; daarnaast scheelt het verlies van planten. 

Skunk # 1 Gefeminiseerd cannabis wiet zaden

Over de herkomst van Skunk #1 is al lange tijd een discussie gaande en verschillende verhalen doen de ronde. Omdat dit soort informatie niet in de lokale bibliotheek terug te vinden is, en veel soorten niet meer bestaan, kunnen we het volgende aannemen: In de vroege jaren ’70 is Skunk #1 ontstaan, in de Amerikaanse staat Californië, uit diverse soorten Afghani, Colombian Gold en Acapulco Gold. Het eindresultaat kennen we nu als Skunk, die gemakkelijk te kweken is en niet veel risico’s loopt op ongedierte en schimmels. 

De zeer prettige high maakt Skunk #1 een zeer gewilde soort. De buzz is vrolijk en zal je niet tegen de bank blazen. In vergelijking met andere, meer Indica-dominante soorten, kan je er bij Skunk op vertrouwen een meer energieke ervaring te beleven in plaats van een slaperig, hangerig gevoel. Het logische gevolg van deze opwekkende effecten is, dat Skunk #1 vaak wordt gebruikt door mensen die lijden aan pijn, angst, depressie, migraine en stress. 

Skunk is zo populair dat vele zangers er hele nummers aan hebben gewijd. Denk bijvoorbeeld aan de artiest The Notorious B.I.G., die Skunk met naam en toenaam toezingt in zijn populaire nummer “Juicy”, waarin hij zingt “I smoke skunk with my peeps all day.” Maar ook Snoop Dogg, die nu bekend is onder de naam Snoop Lion, rapt over Skunk in zijn nummer “Who Got Some Gansta Shit”. Dit zijn slechts voorbeelden, want er is een lange lijst met rappers die fan zijn van Skunk. Mogelijk heeft dit te maken met het positieve effect van Skunk #1 op de creativiteit, die nodig is om het rappen, een creatieve kunstvorm, te kunnen uitvoeren. 

Skunk #1 is een ware legende die je absoluut geprobeerd moet hebben. Koop Gefeminiseerd Skunk Cannabis zaden online

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.