Gefeminiseerde zaden zijn genetisch gemodificeerd en geven slechts vrouwelijke planten in plaats van mannelijke en vrouwelijke. Dit maakt het kweken ervan veel gemakkelijker. Bij deze willen we u laten kennismaken met de nieuwste vrouwelijke cannabis soorten.

Bubble Kush:
Bubble Kush, genoemd naar zijn kauwgomsmaak, heeft een THC-gehalte van 19% en geeft gebruikers een natuurlijke high. Deze zaden produceren donkergroene toppen met strengen rode haartjes en goed zichtbare vette kristallen. U mag 550 – 600 gram opbrengst per plant verwachten. Deze prikkelende bud is ideaal om mee te ontspannen op de bank of als een toke voor het slapen gaan. Hij verzacht slapeloosheid, depressie en lichamelijke pijn.
Skunk XL

Blue Cheese:
We hebben onze beste Blueberry-soorten ingezet om deze prachtige Blue Cheese te creëren. Deze zaden groeien uit tot planten van tot ongeveer 80 – 140 cm., en nog hoger als ze buiten worden gekweekt. De toppen zijn zeer dicht en hebben een fruitig, aards en muskus-achtig aroma. Blue Cheese kan lastig zijn. Hij moet veel meer getrimd worden dan andere planten, maar wanneer hij goed gekweekt wordt geeft hij 500 – 600 gram kwalitatief hoge opbrengst per vierkante meter.
Blue Cheese

Pineapple Kush:
Een van onze populairste gefeminiseerde soorten is Ananas Kush. Onze zaden kunnen uitgroeien tot planten van een verbazingwekkende 70 – 120 cm. Ananas Kush is bekend om zijn zoete smaak en de kracht die hij heeft van de planten waarvan hij afstamt. Ananas Kush geeft een uitstekende mentale high zonder dat de fysieke effecten de overhand nemen, wat gunstig is voor mensen met ADHD, verlies van eetlust, angst, migraine, PMS of stress in het algemeen.
Pinapple Kush

Somango XL:
Deze soort bestaat uit 25% Sativa en 75% Indica. Hij is ideaal voor het krijgen van dat euforische gevoel zonder traagheid. Somango XL geeft een gefocuste high; het maakt dat de gebruiker zich meer op zijn gemak voelt terwijl storende afleidingen uitgeschakeld worden. De high van Somango XL kan enkele uren aanhouden; ideaal voor lange creatieve projecten. Onze Somango XL zaden zijn heel geschikt voor beginnende kwekers. Elke plant groeit uit tot een beheersbare 100 cm. en produceert winterharde, met kristallen besprenkelde toppen.
Somango XL

Candy Kush Express Fast Version:
Deze versie van Candy Kush zit zo dicht bij een 50/50 Sativa/Indica als maar mogelijk is. Hij bestaat uit 40% Sativa en 60% Indica. Deze unieke mix geeft gebruikers dat in de bank verzonken gevoel terwijl het toch een prettige euforie met zich meebrengt. De plant is heel sterk, groeit snel, en kan binnen of buiten worden geteeld. Elke plant levert binnen maximaal 450 gram gedroogde nugs, buiten is dat 500 gram nugs van hoge kwaliteit.
Candy Kush Express

Speedy Chile Fast Version:
De plant heet niet snel voor niets zo. Speedy Chile Feminized is gekweekt voor maximale groei, en zijn snelle levenscyclus laat het oogsten van buds toe in slechts acht weken. De plant is kort en dus geschikt voor de teelt binnenshuis of in een tent, maar zij die de plant buiten gekweekt hebben zeggen dat ze 1 – 2 weken eerder kunnen oogsten. Buiten kan de plant 500 gram produceren. Speedy Chile levert een hoge kwaliteit, zonder dat het het werk wat gedaan moet worden verhindert.
Speedy Chile

Skunk XL:
Skunk XL leverde veel van de genetica van hedendaagse marihuanazaden. Royal Seeds heeft de klassieke eigenschappen gebruikt en gefeminiseerd voor al uw kweekplezier. De plant is gemakkelijk te onderhouden, maar doet het het beste wanneer hij buiten gekweekt wordt in warme klimaten. Onze Skunk XL geeft zowel een mentale als fysieke high, evenals een aangename fruitige smaak.
Skunk XL

Bubble Gum XL:
Bubble Gum XL staat bekend om oogsten van de beste kwaliteit maar is niet aan te raden voor beginnende kwekers. De plant moet met zorg worden behandeld en kwaliteit en opbrengst van de toppen verschillen per klimaat. Met het vooruitzicht van de best denkbare buds om te roken vinden veel telers het de moeite waard de benodigde extra zorg te geven.
Bubble Gum XL


BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.