DE NATTE PAPIERTISUE-METHODE

Met deze methode beginnen uw planten met een grote achterstand, en meestal draait dat uit op een verspilling van tijd en energie. De kleine ontkiemde wortel zit namelijk vol met microscopische vezels die gemakkelijk kunnen worden beschadigd.

De beste manier om cannabiszaden te laten ontkiemen

DIRECT IN DE VOEDINGSBODEM PLANTEN 

Bij deze methode kan een aanzienlijk verlies van zaden optreden als gevolg van veranderingen in het weer en fluctuaties in de vochtigheid; factoren die van grote invloed zijn op het kiemproces. Een gelijkmatige temperatuur en vochtigheid zijn namelijk essentieel voor het kiemproces. Sommige mensen hebben succes met het plaatsen van de pot of kweekbak in een plastic zak met een paar kleine gaten aan de bovenkant. De zaden worden zo ontkiemd op een warme zonnige plek, waarbij de zak na ontkieming wordt geopend om te voorkomen dat de plant wordt gekookt.

Ontkiem Cannabiszaden

ROYAL QUEEN SEEDS STARTER KIT

Onze starter Kit vereenvoudigen het kiemproces van de zaadjes en biedt uw planten de beste start voor een gezond groeiseizoen en een overvloedige oogst.

Starterset Royal Queen Germination
De Royal Queen Propagator Pro Starter Kit biedt alles wat u nodig hebt om zaden te ontkiemen en uw planten een gezonde start te geven. Deze kit bevat een kiembak met teeltmateriaal die de essentiële warmte en vochtigheid vasthoudt zodat uw zaadjes kunnen ontkiemen en aan hun levensreis beginnen. We leveren er zelfs drie White Widow Automatic-zaden bij om u een goede start te geven. De kit bestaat uit:

De EASY STARTER KIT bevat Bacto zaadontkiemendsenzymen, een zaadkiembak, en een waterreservoir. U moet zorgen voor de zaden, het perliet, en de kweekbak.

  • Verwijder de folie van de achterkant van het zaadpakket voorzichtig. Loop niet het risico van beschadiging van uw zaden door deze door het folie te drukken. Leg de zaden in een droge bak en zet deze opzij.
  • Giet vervolgens een liter lauw water van 25 graden Celsius of 77 graden Fahrenheit in een ondiepe bak die groot genoeg is voor de kweekbak en los het Bacto enzymenpakket op in het water. Plaats de bak met zaad in het water en laat het inwerken.
  • Met behulp van een steekvoorwerp steekt u gaten van 5 tot 10 mm op de gemarkeerde plekken in de zaaddozen, vervolgens plaatst u uw zaden in de gaten en bedek ze met de potgrond.
  • Strooi een laag van 15 mm of ½ inch perliet op de bodem van het waterreservoir en voeg dan voldoende Bacto-mengsel toe om de bodem van het bak te bedekken, maar bedek het perliet niet. U dient het het medium vochtig te houden maar niet doordrenkt.
  • Plaats de zaadontkiembak in het waterreservoir en dan beide in de kweekbak of plastic zak. Zet de kweekbak aan, of plaats de zakken met de zaadontkiembak op een warme plek.
  • Controleer het vochtgehalte van uw waterreservoir één keer per dag. Nadat de zaden ontkiemt zijn, wat één tot zeven dagen in beslag neemt, laat u de zaailingen groeien tot ongeveer 3 mm voordat u ze overzet naar hun uiteindelijke groeimedium.

Als u nog steeds problemen hebt met ontkiemende cannabiszaden, raadpleegt u dan onze Grow gids bij het onderwerp: Waarom ontkiemen mijn cannabis zaden niet?

buy Starter Kit

Vaak is het ontkiemen van cannabiszaadjes de meest zenuwslopende fase van het kweken van wiet. Maar wij bieden hulp met onze nieuwe Starter Kit.

Buy Starter Kit
 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.